Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Meer granulat i upušivanje lule

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« u: 07. Veljače 2009, 00:52 »
jucer sam zaboravio pitati nesto u vezi granulata. Pretpostavljam da se njega ne bi smjelo koristiti dok se nova lula upusava, jer ako je on na dnu lule onda se tamo ne pocinje loviti cake. Koji je onda savjet? Poceti ga koristiti nakon par pusenja? Isto tako, ako u nekoj luli stalno koristis granulat, onda se na cijeloj luli stvara cake osim na tom samom dnu? Da li to dugorocno moze imati stetne posljedice na lulu?

Sorry na offtopicu, ali strasno me to zanima
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #1 u: 07. Veljače 2009, 00:55 »
jucer sam zaboravio pitati nesto u vezi granulata. Pretpostavljam da se njega ne bi smjelo koristiti dok se nova lula upusava, jer ako je on na dnu lule onda se tamo ne pocinje loviti cake. Koji je onda savjet? Poceti ga koristiti nakon par pusenja? Isto tako, ako u nekoj luli stalno koristis granulat, onda se na cijeloj luli stvara cake osim na tom samom dnu? Da li to dugorocno moze imati stetne posljedice na lulu?

Sorry na offtopicu, ali strasno me to zanima

Ista razmisljanja sam imao dok sam upušavao svoje lule :1:
Na kraju sam ih upušavao bez granulata, i nakon 7 pušenja sam počeo stavljat šutu
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 07. Veljače 2009, 00:59 »
Mozda bi bilo dobro da admini ovo presele u novu temu, jer ce se sigurno sad sira rasprava povesti a i granulat je full zanimljiva i barem meni jos nova stvar koju nisam do sad koristio a volio bih vise znati o svemu tome kako djeluje
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Meer granulat i upušivanje lule
« Odgovori #3 u: 07. Veljače 2009, 01:25 »
Osobno ne bih upušivao lulu s granulatom. Iz istog razloga - loše ili nikakvo formiranje cakea na dnu lule.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 07. Veljače 2009, 10:56 »
A tko je ikada vidio cake na samom dnu lule?  :36: To je, kako bi Fubar rekao - kao Jeti - svi znaju da postoji ali ga nitko nije vidio!  :77:

Da, istina je da je na dnu najtanji cake, ali znaš one klasične savjete da prilikom upušivanja lule se treba svaka lula popoušiti do samog kraja kako bi se i na dnu počeo loviti cake. E mene zanima šta se desi kad je na tom dnu meershaum a ne duhan.

Btw, bio danas u obilasku grada za Å¡utom, u Frankopanskoj viÅ¡e nemaju i ne znaju ni kad će imati, u onom malom kioskiću iza Kavkaza u Masarykovoj nikad nisu ni čuli za to, a preko ceste (ja mislim da je to onaj I NOVINE) su čuli ali nemaju... ali su imali 3 limenke PETERSON Special Reserve 2007... khm... koje sad viÅ¡e nemaju  :36: :1:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 07. Veljače 2009, 11:24 »
A ova diverzija sa "Special Reserve 2007" može se isprati samo krvlju ili da doneseÅ¡ jednu limenku u klub da se malo počastimo!  :61:

Da diverzija, bila je in-and-out akcija, ratna taktika UDRI PA BJEŽI.  :1: A činilo mi se da su bile 4 limenke, i ja kažem prodavačici "Dajte mi 3 limenke Special Reserve." a ona pita "Sve tri?" Pogledam na policu a ono prazna  :1:

Naravno da ću donijeti u klub, evo, na dvije su već napisani datumi i pospremljene na sigurno  :1:

A ovu jednu sam samo limenku otvorio, bez da sam taknuo vrečicu, kad me zapljusnuo miris!!!!! Ajme!!!!!!! Stvarno niste pretjerivali u četvrtak svi kad ste rekli da je duhan bomba!!
Keep it simple!