Citat: Rip Kirby - 14. Studenoga 2013, 09:41Citat: spori - 13. Studenoga 2013, 17:16Nisam baÅ¡ pobornik takvih lula ali ova mi je jako lijepa. Lijepa je ali premala da bi se njome kurÄio.. Na podsvjesnoj razini, velika lula je isto sto i hummer. kupis ga, i svi vec znaju Sigmund Freud a bogme i Jung (obojica su pusili lule) kazu da su muske igracke nastavci muskih atributa te. muskog libida. Lula nije iznimak.
Citat: spori - 13. Studenoga 2013, 17:16Nisam baÅ¡ pobornik takvih lula ali ova mi je jako lijepa. Lijepa je ali premala da bi se njome kurÄio..
Nisam baš pobornik takvih lula ali ova mi je jako lijepa.
Citat: balkan_boy - 14. Studenoga 2013, 10:38Citat: Rip Kirby - 14. Studenoga 2013, 09:41Citat: spori - 13. Studenoga 2013, 17:16Nisam baÅ¡ pobornik takvih lula ali ova mi je jako lijepa. Lijepa je ali premala da bi se njome kurÄio.. Na podsvjesnoj razini, velika lula je isto sto i hummer. kupis ga, i svi vec znaju Sigmund Freud a bogme i Jung (obojica su pusili lule) kazu da su muske igracke nastavci muskih atributa te. muskog libida. Lula nije iznimak. Ako je tome tako znaÄilo bi da imam jak libido i joÅ¡ jaÄe atribute. Mislim da se kolege lulaÅ¡i koji puÅ¡e male lulice nikako ne bi složili sa tom konstatacijom. Po meni je to isto kao kad neko voli glatke lule a neko rustikarene. Ako bi se lule kupovale po takvim kriterijima onda bi naÅ¡ predragi prezidente puÅ¡io iskljuÄivo lule zavrnutog oblika.