Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

LINKOVI

No.1

Odg: LINKOVI
« Odgovori #15 u: 24. Veljače 2009, 01:41 »
Zašto misliš, tj,. osjećaš da su tu na forumu neke osjetljive osobe? Npr.?
Ovdje se diskutira, iznose se mišljenja i ako se sa nečim ne slažem, to ću i napisati. Žao mi je, osobno nisam tipus koji samo aklamira i aplaudira.
Nažalost, i ja se mogu "pohvaliti" sa skoro 30-tak godina pušačkog poroka :12:
Mprate uzeti u obzir i nas mladje koji se još učimo zanatu pa nismo još kadri iznositi svoje mišljenje iz iskustva jer i nemamo neko veliko iskustvo te uglavnom učimo od vas koji ga imate, to može zvučati kao stalno "aplaudiranje" ali nije tako nego samo prihvatanje saveta iskusnijih. Eto i ja mlad i neuk sam opet ostao uz Falcon pipe iako mnogi iz svog iskustva nisu bili zadovoljni tom lulom... :141:

charlie

« Odgovori #16 u: 24. Veljače 2009, 01:50 »
A što fali falkonici, ako ti se svidja? Svaka lula ima svoj neki šarm, pa i falkonka.

No.1

« Odgovori #17 u: 24. Veljače 2009, 01:59 »
Ma ne fali joj niÅ¡ta! Nemam nikakvih problema sa  :61: samo kažem da nisu svi delili moje miÅ¡ljenje o njoj ali da to ne znači da ću je odmah odbaciti, već da savki komentar uzimam kao dobronamerni, tako da niko nikom ne aplaudira, već samo razmenjujemo miÅ¡ljenja a mi mladi se pri tom učimo od vas starijih (pod mladim i starim ne mislim na godine života već staža u puÅ¡enju lule i poznavanju iste) tako da može zvučati da sve Å¡to kažu stariji automatski prihvatamo, ali nije tako nego iskustvo čini svoje, a mudar čovek je onaj koji zna kad treba da sluÅ¡a a kad da govori...
E sad dosta lupetanja.. drago mi je da si i ti na forumu da zajedno stanemo u odbranu Falcon lula  :1: :1: :1:

No.1

« Odgovori #18 u: 24. Veljače 2009, 02:04 »
Tema jeste  :59: ali ne zbog Falcon lula već zbog prepucavanja oko aplauza  :1:

charlie

« Odgovori #19 u: 24. Veljače 2009, 02:20 »
Absolutno se slažem sa tobom.

No.1

« Odgovori #20 u: 24. Veljače 2009, 02:33 »
Pa ono oko aplauza mi nije ličilo na prijteljske razgovore pa sam rekao da mozda liči na aplaudiranje ali da mi mladji usvajamo znanja iskusnijih

charlie

« Odgovori #21 u: 24. Veljače 2009, 10:22 »
Primetio sam, da su problemi oko adaptera (kod g. Dreiera ih nema, provjerio), pa zato šaljem dva linka, gdje se mogu nabaviti. Cijena im je u rasponu 0,60 - 2,10€ po komadu.

http://www.pfeifen-behrend.de/shop.html

http://www.tecon-gmbh.de/index.php

charlie

« Odgovori #22 u: 26. Veljače 2009, 05:04 »
Možda če nekoga zanimati ove lule:

http://www.bentley-pipes.de./

marko

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 80
« Odgovori #23 u: 26. Veljače 2009, 13:36 »

http://www.tecon-gmbh.de/index.php

...ovaj Esterval, s njim se srećem po ebayu, ima odličnu ponudu - najbolju, skup je u redovnoj prodaji, ali tek na poštarini ga dere onako - pravo lopovski, čovjek radi samo sa DHL-om, tako da bi adapter vjerojatno ispao oko 30-ak eura, no možda griješim :58:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #24 u: 26. Veljače 2009, 14:15 »
Gavno je da Esterval ima krasno bijelo odijelo i šeširić! Baš bismo to mogli uvesti kao obaveznu dress-code u klubu! :36:

Ne bi dugo bili bijeli...  :61:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #25 u: 26. Veljače 2009, 14:48 »
Ja sam ipak za šlafruk i šlapice :1: :57:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

charlie

« Odgovori #26 u: 26. Veljače 2009, 16:06 »
Hehehe, ono na slici nije Esterval, vlasnik je g.Harm, puno sliči na Davorina (bar po slici njegovoj) a normalno da je skup, pa tipus vozi RR, ali ako vam bude Å¡to po guÅ¡tu, mogu naručiti ja i vam dostavim u Zg., jer meni ne naplačuje viÅ¡e poÅ¡tarinu. Redovna muÅ¡terija i to  :61:

charlie

« Odgovori #27 u: 26. Veljače 2009, 23:56 »
A zašto su prijatelji na forumu?

charlie

« Odgovori #28 u: 27. Veljače 2009, 09:11 »
TO! Mudro zboriÅ¡,  :77: Bayro.  :61: