Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

McClelland: FROG MORTON

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
McClelland: FROG MORTON
« u: 17. Prosinca 2008, 09:17 »

Vrhunska mješavina Virginije i Latakie. Savršeni duhan za one koji žele probati svijet klasičnih duhana. Najbolji je kad se malo posuši, prilikom otvaranja bude malo "mokar" no tjedan ili dva nakon otvaranja vlažnost mu je idealna. Razvija jednostavnu bogatu kremastu aromu koja je postojana od početka do kraja lule. Razvija "kožnatu" aromu koja pomalo podsjeća na tamnu čokoladu, uz prepoznatljiv baršunasti štih lagane latakije. Idealan je za početnike jer ne peče. Dobro održava žar i nije ga potrebno često paliti. Preporučio bih ga svima koji žele probati nešto drukčije od aromatičnih duhana.
Ovo je moj najdraži duhan, kojem se uvijek rado vraćam.

Ocjena: 10+/10!

Svakako naručite!
« Zadnja izmjena: 18. Prosinca 2008, 12:03 od bayro »
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: McClelland: FROG MORTON
« Odgovori #1 u: 30. Srpnja 2009, 13:50 »
Morao sam "skinuti paučinu" sa ove teme, jer jednostavno moram nešto napisati o ovom duhanu.
Sad tek vidim svu tu "strku" oko ovog duhana. Kruno, moram priznati da sam se "blago" navukao na ovaj duhan. Naime, posebna zahvala Her Dotteru na poklonjenog limenci (ili možda trampljenoj)! Å to reći, jedan od rijetkih duhana koji sam samo zapalio, i zaboravio na upaljač! Definitivno preporučujem svima koji nisu probali (a da nisu retroseksualci  :36:, jer njima dokazano nije dobar). Sjedim u firmi, i maÅ¡tam kako ću si doma zaguÅ¡tati uz "the Žapca". :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius