Aloooo becari,jeste zivi?!?!Jel gotovo palamudjenje po terasama? Pluca reparirana morskim zrakom i spremna na nove duhanske pustolovine?P.S.Odusevljen sam gornjim crtezom!!! Lik je kralj!
Ma cuj ti Sporog!!!!Zar mi moras dusu .... cupati Znam i ja kad je najbolje biti uz more,al me nisi trebao podsijecat....Boka,jos 20-ak dana muke(nadam se ne duze) i onda slijedi glancanje duse na terasi novog stana,sa Sesicom u gubici!!!!
Da sam u pola fotogenican ko Spori,vec bi bilo pregrst fotki,ali.....
Citat: jaky1 - 26. Kolovoza 2015, 08:18Da sam u pola fotogenican ko Spori,vec bi bilo pregrst fotki,ali.....Vidim ja uzeo si me na zub. Pa morat ćemo to riješiti kad se nađemo uzastupnim pušenjem Latakije dok jednom od nas ne pozli.
Na tom podrucju latakije definitivno gubim!!Al imam sanse sa delicijama ispod peke,rostilja ili raznja...isto dok nekome ne pozli...hehehe
Cekaj,cekaj....zar si me vidio na coolinarka.hr?! istina,tamo sam naletio na recept "Zapeceni flake medallion by Dunhill"...nekakva Grega ga postavila!!!!Nije mi jasno zasto je ostao neocijenjen?! A cuj Spori,misljenja sam da bi nakon pecene jaretine,dvoboj u uzivanju latakije bio zanimljiviji i dugotrajniji....i ne bi se sekirao kad bi izgubio...to ne bi bio poraz vec pobijeda hedonizma!!!!