Ovaj aromatizovan duvan je meÅ¡avina Virginie, Burley-a i Mac Barenovog Cavendisha, a obogaćen aromom Å¡kotskog viskija koji mu daje veoma osoben ukus i zanimljiv room note. Naime, duhan kao duhan uopÅ¡te nije loÅ¡, Äak Å¡ta viÅ¡e prilikom puÅ¡enja mu aroma nije prenaglaÅ¡ena tako da nema bojazni od prezaslaÄ‘enosti ili muÄnine... Ima karakteristiÄan ukus koji bih mogao opisati kao slatkasto Äudan (pa ne znam kako bih to drugaÄije opisao)... neÅ¡to poput arome Äokolade koja u sebi sadrži alkohol, kao one rum bombone... samo Å¡to nema ukus ruma već viskija (mada liÄno meni taj ukus ne liÄi na viski). U svakom sluÄaju ima punoću ukusa, Å¡to smatram bitnim, i kontinuitet arome tokom celog puÅ¡enja, dakle aroma nije promenljiva već postojana. Kao Å¡to rekoh ima prijatan room note ali nije mnogo težak tako da ne smeta okolini, a ni samom puÅ¡aÄu. Lepo se puÅ¡i, sasvim solidne vlažnosti tako da duhan gori polako i postojano, te nema bojazni od pregrevanja lule. Ravnomerno sagoreva, Äemu verovatno doprinosi osrednja veliÄina listića. Duhan je pretežno svetle boje, u pakovanju lepo upresovan tako da su mu listići lepo sjedinjeni i kompaktni za punjenje lule. JaÄina mu je na zadovoljavajućem nivou, mislim da je prijemÄiv i onima koji vole blaže i onima koji vole malo jaÄe duvane. Da ukus mu je malko opor (to je ta reÄ!), taÄnije slatkasto opor Å¡to samom duhanu daje odliÄnu azbalansiranost arome. Toplo preporuÄujem svakom ko voli aromatike, ali koji ne voli preterano slatkaste arome.