Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

zanimljiv članak o kampanji nepušenja

FICO

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
zanimljiv članak o kampanji nepušenja
« u: 13. Ožujka 2009, 12:41 »
isto koliko me zapanjilo koliko je "malo falilo" pa da u britaniji pobijedi nacistička stranka i koliko su bili popularni prije 2. svjetskog, toliko me me iznenadilo da su nacisti imali kampanju protiv pušenja

evo članka
http://aftermathnews.wordpress.com/2007/04/28/todays-anti-smoking-purge-is-borrowed-from-the-nazis/
Mercy?! You want mercy!? I'm chaotic neutral!!!

Osiguraj svoju budućnost! Postani kadet oružanih snaga RH i pogini gdje te NATO i SAD pošalju!

vlado

Odg: zanimljiv članak o kampanji nepušenja
« Odgovori #1 u: 13. Ožujka 2009, 12:44 »
Prestrašno....Ovi današnji kao da su ih kopirali u tom pogledu.

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
« Odgovori #2 u: 11. Svibnja 2009, 09:17 »
Puna podrška zakonu! Neznam kakvo je stanje u vas gore, ali ovdje u Splitu mi se nedavno dogodilo da je jedna cura iz drustva pocela povracat koliko je zadimljeno bilo u jednom nocnom klubu (ne, ne pije alkohol)! Cak su se i neki pusaci zgrazali na kolicinu dima.

I cisto me boli neka stvar za ugostitelje, kad su stedjeli na ventilaciji, ili namjerno ostavljali prostor zadimljen jer se onda vise pije, neka sada pate!
Never argue with an idiot, they bring you down to their level and beat you with experience. -Dilbert

Da li vi to meni zelite dobro jutro, ili mislite da je jutro dobro, bez obzira na moje zelje? Ili mozda, da se vi jutros dobro osjecate;ili da je ovo jutro kada treba biti dobar? -Gandalf

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
« Odgovori #3 u: 12. Svibnja 2009, 10:06 »
Možda je do klime ili nečeg drugog! Ovdje u Splitu, barem gdje sam ja izlazio, nigdje nije pao promet, kafici su puni!
Never argue with an idiot, they bring you down to their level and beat you with experience. -Dilbert

Da li vi to meni zelite dobro jutro, ili mislite da je jutro dobro, bez obzira na moje zelje? Ili mozda, da se vi jutros dobro osjecate;ili da je ovo jutro kada treba biti dobar? -Gandalf

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 12. Svibnja 2009, 10:29 »
Iskreno, mene taj zakon ni neće doticati previše!! Ionako ni do sada nisam pušio u kafićima (u koje i dosta rijetko izlazim), uživanje u luli mi je rezervirano za mir doma, klub i krug bliskih prijatelja. Ali ono što me smeta je zabrana, da se nekome brani nešto, to nije u redu a posebno stoga jer se nije ostavila nikakva mogućnost izbora. Ako netko tko ne puši, a ima krug prijatelja koji su svi pušači - opet je sad s njima ili na nekoj terasi ili ispred kluba. I opet se nije ništa postiglo, osim što će se istrijebiti većinu ugostitelja, kao što se krivom politikom istrijebilo većinu malih kvartovskih dučana.
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #5 u: 12. Svibnja 2009, 10:36 »
Iskreno, mene taj zakon ni neće doticati previše!! Ionako ni do sada nisam pušio u kafićima (u koje i dosta rijetko izlazim), uživanje u luli mi je rezervirano za mir doma, klub i krug bliskih prijatelja. Ali ono što me smeta je zabrana, da se nekome brani nešto, to nije u redu a posebno stoga jer se nije ostavila nikakva mogućnost izbora. Ako netko tko ne puši, a ima krug prijatelja koji su svi pušači - opet je sad s njima ili na nekoj terasi ili ispred kluba. I opet se nije ništa postiglo, osim što će se istrijebiti većinu ugostitelja, kao što se krivom politikom istrijebilo većinu malih kvartovskih dučana.

Govorimo o onom govnu od Todorića? :1: Nažalost mu je to vlast omogućila i sadašnja i bivša (ionak su to sve isti papci) :1:
Ma ne čudi me, kad nas yebu kak im se sprdne a mi im se samo guzimo...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #6 u: 12. Svibnja 2009, 17:13 »
A jeste se usprdili!!!! Pa da i ja malo kukam - eto, nama zabranili pušiti na terasi od restorana!!!! Kao i restoran je dio zgrade SRCA, a SRCE je pod Sveučilištem, pa će reć obrazovna i javna ustanova ...

Ali dosjetio se ja muci - zapalio i držim ruku s lulom preko ograde. Pa da vidim tko će doći mene da hapsi... Banda jedna!
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #7 u: 12. Svibnja 2009, 18:42 »
Fuby, ne trebaš ruku preko ograde držati, samo si Crkvenjaču neku uzmi pa kad bude pola metra izvan Sveučilišta nek ti neko dokaže da je to zabranjen teren!!
Keep it simple!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #8 u: 12. Svibnja 2009, 18:44 »
Ma za sve to ima legendarna rečenica:"Jesam li se ja zato borio..." i tu postiđeno gledaju u pod. Bar je bilo tako. U stvari, danas bi zbog toga mogao i pendrek fasovati....
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #9 u: 12. Svibnja 2009, 18:48 »
Hehe, ova je joÅ¡ bolja od one s ribarnicom, malom u krilu i žicanjem popusta  :1:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #12 u: 01. Veljače 2010, 12:16 »
Di VOTA!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #13 u: 02. Veljače 2010, 02:20 »
idemo u 1920-te i 30-te... i ako mi neko jos jednom pomene kako su nacisti losi (a jesu) ima da mu nabijem ovo na nos pa da vidim sta ce da kaze. verovatni ce odgovor biti: pa znas, nisu za sve bili losi, samo za ono sto se meni ne svidja.:5:

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #14 u: 03. Veljače 2010, 11:28 »
Sva sreca da su propali, no ovi dragi nam Briselski kancelarijski stakori spremaju ponovo neko sranje sa antipusackom policijom i slicno.