Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Gdje ste pojeli najbolji biftek?

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Gdje ste pojeli najbolji biftek?
« Odgovori #30 u: 24. Svibnja 2010, 11:21 »
Meni obično nakon "jakog" jela, tipa biftek pašu latakije. A recimo nakon neke tjestenine mi bolje idu virginije.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #31 u: 24. Svibnja 2010, 11:24 »
Iza krvavog bifteka mi najbolje paše neki duhan pravog kubanskog okusa, recimo nešto iz Vuelta Abajo regije malo jačeg okusa (San Cristobal de la Habana El Principe - moja omiljena poslastica :1: ili neki dobar Trinidad)
A kaj se lule tiče - neka "jača" latakija, poput Dunhill MM965
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #32 u: 19. Listopada 2010, 22:54 »
Fort Apache? Hmmm... zadnji put kad sam bio tamo sam se prilicno razocarao. Jeo sam rebarca koja, brat bratu, su meni bolje ispala kad sam ih radio prvi put prije valjda 10 godina. Biftek sam jeo jednom prije toga tamo i bio je u najbolju ruku - osrednji.

Ali zato Steakhouse Opatija na Bukovackoj  :155:  Cak sam prestao uzimati prilog, samo mi kvari okus mesa.
Sto se tice bifteka u umaku, Konoba Kvartin blizu Poreca radi savrseni biftek u umaku od gljiva, s prsutom i palentom!

Sto se duhana tice, kako uz biftek obicno pijem neko jace crveno vino tipa shiraz ili merlot, uz to isto vino mi najbolje idu aromatici recimo Larsenov Vintage Mixture.

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #33 u: 20. Listopada 2010, 08:48 »
imaš pravo Bukovačka je zakon, ja gore pojedem obavezno "fiorentinku konjsku" ili bif standardni. Odlična klopa!!!!