Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Frenchy's Pipes

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Frenchy's Pipes
« u: 23. Ožujka 2009, 11:49 »
Jučer sam momcima u klubu pričao o ovom čovjeku u njigovoj trgovini lulama i priborom.

Ako ste posjetilac ASP newsgrupe, tada ste barem jednom čuli za Frenchyja i vidjeli koliko ga ljudi hvale, a ako ne onda je priča ovakva...
Čovjek prodaje estate i nove lule, duhane i pribor, ali je uz to što je genijalan trgovac je i velika ljudina. Svaki puta kad nešto naručite, prije zatvaranja kutije unutra nabaca brdo svakakvih poklončića (filteri, semplovi duhana, semplovi čistaća, tamperčić neki i sl), a znamo kako takve nenadane sitnice razvesele svakog od nas.

Nemali broj puta na ASP možete naći zahvale zadovoljnih kupaca koji su npr. kupili kod Frenchyja 2 estate lule, a stigle su im te dvije i još dvije na poklon. Svi se slažu u jednom, da je Frenchy genijalan čovjek i svi mu se uvijek vraćaju.

Evo i linka na njegovu stranicu, i oprez - njegov engleski je malo čudan, treba neko vrijeme da se naviknete na njega  :1:

https://www.frenchyspipes.com/index.php

I jedan citat s njegove stranice koji potvrđuje sve što sam već napisao: "Nothin' but nothin' is more important to me than my customers, so I try to give best customer service in the business (see my return policy). In most cases they actually become trusted friends."

Keep it simple!

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
Odg: Frenchy's Pipes
« Odgovori #1 u: 23. Ožujka 2009, 18:42 »
Odlican link. Hvala.  :61:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Frenchy's Pipes
« Odgovori #2 u: 23. Ožujka 2009, 20:48 »
Ma nema na cemu, drago mi je da ste nasli nesto zanimljivo

Ja si isto nasao jednu prekrasnu pjeskarenu Stanwelicu za nikakve novce.

Ima odlicnih stvari i stvarno vec godinama citam samo hvalospjeve o njemu, njegovim odlicnim estate lulama i odnosu sa svojim kupcima.

Ako netko nesto kupi, svakako postajte dojmove
Keep it simple!