JuÄer sam momcima u klubu priÄao o ovom Äovjeku u njigovoj trgovini lulama i priborom.
Ako ste posjetilac ASP newsgrupe, tada ste barem jednom Äuli za Frenchyja i vidjeli koliko ga ljudi hvale, a ako ne onda je priÄa ovakva...
ÄŒovjek prodaje estate i nove lule, duhane i pribor, ali je uz to Å¡to je genijalan trgovac je i velika ljudina. Svaki puta kad neÅ¡to naruÄite, prije zatvaranja kutije unutra nabaca brdo svakakvih poklonÄića (filteri, semplovi duhana, semplovi Äistaća, tamperÄić neki i sl), a znamo kako takve nenadane sitnice razvesele svakog od nas.
Nemali broj puta na ASP možete naći zahvale zadovoljnih kupaca koji su npr. kupili kod Frenchyja 2 estate lule, a stigle su im te dvije i joÅ¡ dvije na poklon. Svi se slažu u jednom, da je Frenchy genijalan Äovjek i svi mu se uvijek vraćaju.
Evo i linka na njegovu stranicu, i oprez - njegov engleski je malo Äudan, treba neko vrijeme da se naviknete na njega
https://www.frenchyspipes.com/index.phpI jedan citat s njegove stranice koji potvrđuje sve što sam već napisao:
"Nothin' but nothin' is more important to me than my customers, so I try to give best customer service in the business (see my return policy). In most cases they actually become trusted friends."