Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Problemi nas lulaša

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Problemi nas lulaša
« u: 26. Ožujka 2009, 11:55 »
Evo, sad baš čitam post čovjeka na Alt.Smokers.Pipes i ne mogu vjerovati što vidim.

Na aerodromu mu osiguranje nije dozvolilo ulazak u avion sa čistačem za lule kao potencijalnim opasnim oružjem.

Pa koja je to razina ludila zahvatila ovaj svijet, kakve se to paranoje razmnažaju...
Keep it simple!

FICO

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 92
Odg: Problemi nas lulaša
« Odgovori #1 u: 27. Ožujka 2009, 13:46 »
meni je problem naći neko mirno mjesto gdje mogu laptopom na net (wlan hot spot ili žično), a mogu učiti I zapaliti

(u klubu na faxu je zabranjeno pušenje :145:)
Mercy?! You want mercy!? I'm chaotic neutral!!!

Osiguraj svoju budućnost! Postani kadet oružanih snaga RH i pogini gdje te NATO i SAD pošalju!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 15. Travnja 2009, 09:25 »
Da ne otvaram novu temu, ali moram vam napisati koju sam glupost napravio  :14:

Danas odvezao auto na redovni servis, stavio si na suvozačko sjedalo SportBilly torbicu sa 7-8 lula za danas u klub i u neku vrečicu potrpao sve stvari vrijedne iz auta (Garmin, radio, naočale sunčane...). Uvijek te stvari maknem kad ostavljam auto u servisu, da ne bi bilo...  :145:

Ne moram vam ni reći, sve ostalo na suvozačkom... I sad pitanja "ŠTO AKO NESTANU?", "ŠTO AKO ĆE IH NETKO DIRATI, RUKE OD MOTORNOG ULJA?", "ŠTO AKO..." i takve strahote...

Kakav mulac...
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 15. Travnja 2009, 09:28 »
Ma nemaÅ¡ brige! Lule će se puÅ¡iti ko podmazane.  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #4 u: 04. Studenoga 2009, 22:29 »
Moram se malo osvrnuti na aerodromski problem.
Pre neki dan imao sam sličnih problema na aerodormu u Monastiru. Zaboravio sam da iz džepa sako izvadim tamper i prebacim ga u prtljag. Kako sam morao skinuti sako i pustiti ga kroz rengen prilikom kontrole policajac je tražio da vidi o čemu se radi i čemu to služi. Morao sam mu nekih desetak minuta objašnjavati šta je to i čemu služi. Na kraju me pustio.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #5 u: 04. Studenoga 2009, 22:42 »
Ma to je stara stvar. Ne puštaju ništa kaj liči na metal... da ne govorim o max 100ml tekućine koju možeš donijet na avion.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #6 u: 04. Studenoga 2009, 22:54 »
Glupost, no šta je tu je.
Jedino se može uneti veća koliÅ¡ina tečnosti ako je kupjena u free sfhopu i ako je u kesi račun.  :3:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #7 u: 04. Studenoga 2009, 23:56 »
OSIM ako ideš na 2 aviona u redu. Duty free je iza kontrole tak da možeš iči na avion sa 10 litara wiskya ali ak ideš onda na 2 avion ide sve u smeće... ili možeš sve popit ispred kontrole :68:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain