Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Gdje i posto - Peterson

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
Gdje i posto - Peterson
« u: 31. Ožujka 2009, 12:04 »
Gdje?
Kakav je izbor?
Kako se krecu cijene?
Posebno me zanimaju oblici 01, 05, 68, 69, B10 i B11... i mozda 221.
Jeste li ih vidjeli gdje? Naravno ne iz neke super skupe linije...

Hvala i pozdrav!
Never argue with an idiot, they bring you down to their level and beat you with experience. -Dilbert

Da li vi to meni zelite dobro jutro, ili mislite da je jutro dobro, bez obzira na moje zelje? Ili mozda, da se vi jutros dobro osjecate;ili da je ovo jutro kada treba biti dobar? -Gandalf

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Gdje i posto - Peterson
« Odgovori #1 u: 31. Ožujka 2009, 12:38 »
Da, to ti je sve DANAS IMA SUTRA NEMA...

Ovdje na forumu možeš vidjeti ispovijedi članova kako su nailazili na šta po šopovima i kupovali. Ali ih uglavnom dosta ima na svim najčešće spominjanim dučanima ovdje na forumu (Frankopanska, Masarykova, Gajeva, Vukotinovićeva...)
Keep it simple!

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
« Odgovori #2 u: 31. Ožujka 2009, 13:24 »
Dakle... pare u dzep i idem molit sefa da me posalje na poslovni put u Zg!  :36:
Never argue with an idiot, they bring you down to their level and beat you with experience. -Dilbert

Da li vi to meni zelite dobro jutro, ili mislite da je jutro dobro, bez obzira na moje zelje? Ili mozda, da se vi jutros dobro osjecate;ili da je ovo jutro kada treba biti dobar? -Gandalf

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 31. Ožujka 2009, 13:25 »
Yap, i neka to po mogućnosti bude četvrtak ili nedjelja da nam se i u klubu nacrtaÅ¡!  :1:
Keep it simple!

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
« Odgovori #4 u: 31. Ožujka 2009, 16:24 »
Potrudit cu se, iako nista u sljedeca dva-tri tjedna :(

Usput, kako se krecu cijene u nasim ducanima? Vidim na smokingpipes da su cjene ovih sto su meni zapele za oko od 65 do 80$... sto bi bilo 350 - 450 HRK.
Uzmem Hrvatski faktor (citaj faktor pljacke) 1,3x i dodjem na nekih 450-600 HRK? Jel to otprilike to?

marko

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 80
« Odgovori #5 u: 31. Ožujka 2009, 19:39 »
Ajmo, momci koji su stalni gosti kod g.Dreiera... zapalio sam se totalno za sistemku Petersonovu, shape 303. Na smokingpipesu je cijena 81$, znači sa poštarinom cca 100$. Shape 303 je ovaj:

Da li Dreier ima Petersonke, ako da - da li ima Sistemke i kolko bi cca bila ova kod njega? Da ne naručujem preko neta, financiram Jadranku i izvlačim državu iz krize...

Također, da li Dreier ima ovo, imam neki hunch da je duhan bomba!!

I kolko cca košta, na SP je 15$

Fala unaprijed!!

pogledaj tu:

http://stores.ebay.co.uk/greensofleeds_PIPES_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ12392546QQftidZ2QQtZkm

ovi su im valjda već golden reseller  :1:

vidim da ih imaju za 40tak funti, što je bitno manje, a za dućan mogu gotovo i garantirati da je pouzdan, plus kaj tu nema Jadranki...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 31. Ožujka 2009, 20:16 »
Uuu, thnx Marko, vidim ima svega na tom linku. Definitivno i to ulazi u obzir  :15:
Keep it simple!