Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Rijeka?

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Rijeka?
« u: 06. Svibnja 2009, 00:44 »
Posto sam sad svaki dan u Rijeci, da li netko zna neki dobro opremljen tobacco ili slican shop gdje bi se pogledala ponuda duhana i lula? Nikad se ne zna na sto se moze naletiti, pa da malo pogledam.
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Rijeka?
« Odgovori #1 u: 06. Svibnja 2009, 07:36 »
Evo ja sam nažalost ostao i bez jedine trgovine s lulma u gradu. Neki pijani klinac se autom zaletio i rasturio cijelu trgovinu.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #2 u: 06. Svibnja 2009, 08:13 »
 Domba, nemoj bluzit o lulama, svi znamo, da ne poznajes osnovna 3 pravila o lulama na dopustu:

1. Uzmi 2x vise duhana nego sto mislis da ti treba
2. Luli treba najvise par sati da se odmori na morskom zraku
3. Uzmi jos duhana
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #4 u: 06. Svibnja 2009, 09:44 »
Ma jok, saznao sam odmah drugi dan.
No koliko sam čuo na toj lokaciji navodno viÅ¡e neće biti tobacco shop. Izgleda da prijaÅ¡nji vlasnik ne planira obnavljati trgovinu.  :3:
Sad definitvno ni čistače više nemam gdje kupiti.

Cendram da, ali eto tako je.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #5 u: 06. Svibnja 2009, 09:53 »
Eh u srce me diraš. To bi bio moj posao snova. Mala trgovinica sa hrpom duhana, par lijepih lula i ostalim priborom. Uf!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #6 u: 06. Svibnja 2009, 10:31 »
Tako je, joÅ¡ samo da se delegacija okupi na otvarnju...gdje bi mi kraj bio.  :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #7 u: 06. Svibnja 2009, 10:56 »
To i je glavni razlog što će ta ideja vjerujem zauvijek ostati samo san.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #8 u: 06. Svibnja 2009, 12:54 »
Mi smo nešto kao misionari na zadataku promicanja pušenja lule po svijetu.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #9 u: 06. Svibnja 2009, 13:05 »
Prije svjetlonoÅ¡a, al ajd.  :1:

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #10 u: 06. Svibnja 2009, 13:05 »
A Milinović nam je papa  :64:

Zbog takvih ljudi na takvim pozicijama sam i postao protivnik religija i politike :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #11 u: 06. Svibnja 2009, 13:21 »
Nemoj Robi, ako boga znadeÅ¡, opet ćeÅ¡ pokrenuti neku temu koja će zavrÅ¡iti na rasističko-eugeničkim teorijama!  :77:

Ajmo napravit kolektivno samoubojstvo iz zasjede :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #12 u: 06. Svibnja 2009, 15:29 »
Tajo, a sto reci osim da si nam svim moralna vertikala i uzor, pa kako znas za sve te shopove u svakom mogucem gradu?? To valjda kad odluce zatvoriti neki, prvo tebi jave i pitaju da li je ok i da li u blizini ima neki slican, da se ne poremeti prirodni bioritam  :1:
Hvala na infu, jel znas neki shop i u Opatiji? Sutra idemo na cjelodnevni razgled bisera Primorja, pa da i tamo inventuru napravim.

Kruno, kad god cega zatreba, samo Pm-aj i saljem ti iz Zg, dok ducan "Kod Zapca" ne zazivi. Pa moramo se pomagati, u ovim tmurnim kriznim i nemirnim vremenima.

Robi, nemoj opet!!  :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #13 u: 06. Svibnja 2009, 15:32 »
Tajo, a sto reci osim da si nam svim moralna vertikala i uzor, pa kako znas za sve te shopove u svakom mogucem gradu?? To valjda kad odluce zatvoriti neki, prvo tebi jave i pitaju da li je ok i da li u blizini ima neki slican, da se ne poremeti prirodni bioritam  :1:
Hvala na infu, jel znas neki shop i u Opatiji? Sutra idemo na cjelodnevni razgled bisera Primorja, pa da i tamo inventuru napravim.

Kruno, kad god cega zatreba, samo Pm-aj i saljem ti iz Zg, dok ducan "Kod Zapca" ne zazivi. Pa moramo se pomagati, u ovim tmurnim kriznim i nemirnim vremenima.

Robi, nemoj opet!!  :1:

Ajde neću više :1:

Kaj se tiče Opatije, imaš Todorićev Tisak Media, jedino kaj sam ja uspio tamo naći da ima neke veze s lulama...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #14 u: 06. Svibnja 2009, 17:59 »
Visosti, naklon! Sutra provjerim situaciju!!
Keep it simple!