JuÄer sam u klub donio DTM-ov duhan koji ima brand Hamburger Pfeifentabak a sam duhan se zove Seute Deern, pa evo i opisa preuzetog sa DanPipe-ovog kataloga, jer jako malo ima informacija na netu baÅ¡ o tim duhanima...
Seute Deern
"Sweet Gal" - one of our "dearest children", a real delicacy. Gentle and sweet, lively and aromatic with a wonderful and most pleasant fruit flavour and bouquet. Cut to scraps of medium width and lenght, easy to handle, slow and evenly burning with cool smoke of very smooth character. Best if smoked in large pipes.Nažalost, ne puÅ¡i se lijepo, svima nam se gasio, ali je meni fino legao - baÅ¡ mi je pasao za poÄetak kao laganiji aromatik. ÄŒista Virginija malo zamirisana skroz laganim voćnim slatkim aromama. Nije niÅ¡ta revolucionarno, ok duhanÄić koji sumnjam da budem opet kupio - ipak ima brdo drugih i boljih stvari.
Ova njihova preporuka da je najbolji u velikim lulama baÅ¡ i ne stoji, jer ju je jedan Älan kluba juÄer puÅ¡io u dosta velikoj luli i takoÄ‘er mu se stalno gasila.
Kupio sam i njegovu crnu sestru (Swatte Deern) o kojoj ću nešto više kad ju otvorimo i probamo.