Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Poštovanje!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Poštovanje!
« Odgovori #15 u: 01. Lipnja 2009, 12:53 »
Mnogima je i dim od MB vanilije neugodan. Vidjet ćeš, da može bit kod boljih duhana i room noote fin.
MB origina choice je dobar duhan. Možda će se ti svidjet i MB golden ambrosia, koju isto možeš dobit u svakoj trafiki. A oba dva sta puno kvalitetnija od vanilije.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #16 u: 01. Lipnja 2009, 13:03 »
Hvala na savjetima.
Još ću puuunoo žganaca morat' papati da bih se ufurao u ovaj cijeli film. Veseli me večeras, kad stavim klince na ćorku, krenuti u akciju!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #17 u: 01. Lipnja 2009, 13:06 »
Samo polako, što manje misliš na to da pušiš lulu, to će ti bolje ići, manje će se gasiti i više ćeš uživati.
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #18 u: 01. Lipnja 2009, 13:18 »
Osobno ja bih se manio tih slatkih vanilija, treÅ¡anja i sličnih užasa. Po meni bolje je odmah isprobati neki klasičniji duhan. Ne mislim sad na neku teÅ¡ku latakiju, već na recimo MacBaren Virginia No. 1 koje isto kod nas za kupiti. ZaÅ¡to da se muči s tim aromaticima (ne msilim da su svi aromatici užas, ali ove vanilije, treÅ¡nje, viÅ¡nje, jagode,... su katastrofa), kad će gotovo sigurno nakon drugog posjeta klubu preći na neki klasik.  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #19 u: 01. Lipnja 2009, 13:24 »
Osobno ja bih se manio tih slatkih vanilija, treÅ¡anja i sličnih užasa. Po meni bolje je odmah isprobati neki klasičniji duhan. Ne mislim sad na neku teÅ¡ku latakiju, već na recimo MacBaren Virginia No. 1 koje isto kod nas za kupiti. ZaÅ¡to da se muči s tim aromaticima (ne msilim da su svi aromatici užas, ali ove vanilije, treÅ¡nje, viÅ¡nje, jagode,... su katastrofa), kad će gotovo sigurno nakon drugog posjeta klubu preći na neki klasik.  :1:

Ima tu istine, dr.Kruno, ali mislim da je No.1 možda ipak prejak duhan za početak. Hoće on pošteno izgristi jezik!! Možda Plumcake, ili Danish Mixture, oba od MacBarena. Uzimati ujutro, popodne i navečer. 3x1lula
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #20 u: 01. Lipnja 2009, 13:26 »
To sam samo naveo kao primjer. Evo recimo ovo Å¡to primarius Domba predlaže je sasvim prihvatljivo.  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #21 u: 01. Lipnja 2009, 13:34 »
"First things first".
Prvo trebam probati lulu, da bih znao koji je feeling, pa onda....
Uglavnom, vjerovatno ću imati danas navečer/sutra malo više pitanja, nakon što prvi puta probam.
Što se tiče "nikotinske krize", već sam ja to prebolio.
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #22 u: 01. Lipnja 2009, 15:16 »
Dobrodošao!!!

S kojim si duhanom mislio započeti?
Kupljeno:
Mac Baren: Original Choice i M.B. Vanilla cream.
Jel to OK?

Meni ne pašu ni jedan ni drugi, ali buš videl kak tebi paše, to ti je jedino bitno, nemoj slušat kaj ti drugi govori nego istražuj, kupuj razne duhane i sam ćeš skužit kaj ti je "po čefu" :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #23 u: 01. Lipnja 2009, 19:19 »
Potpisujem, fakat su navalili  :36:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #24 u: 01. Lipnja 2009, 22:24 »
Evo, upravo "krstih" mog novog prijatelja (naravno, lulu). Što reći, WOW.
Tako fini okus u ustima. Sada se pitam, što su mi cigarete trebale ovih 10 godina?
Naravno, muku sam mučio sa paljenjem, ali, 20-ak min čistog guštanja. (napunio sam 1/3).
Vidim da ćemo se družiti, ako niÅ¡ta drugo, da vam dosaÄ‘ujem sa hrpom pitanja  :1:.
Moje prvi susret je sa Mac Baren: O.C.
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #25 u: 01. Lipnja 2009, 22:47 »
Eto, super! Vidim da je dugo druzenje s lulom na pomolu! Samo pitaj sta god treba, zato se i druzimo ovdje i u klubu.
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #26 u: 02. Lipnja 2009, 08:35 »
Rico Castelli lula. Kažu, dobra za početnike.
Pošto mi je ovo jedina lula, danas pravac Frankopanske, po drugu.
Već vidim da mi fali nekakva malo veća pepeljara. Ima li takvo što za kupiti u Frankopanskoj, i okvirna cijena?
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #27 u: 02. Lipnja 2009, 08:51 »
Ima svega, ne znam cijene ali svega se da naci. Vec vidim ko ce k Dreieru sljedeci put s nama :)
Keep it simple!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #28 u: 02. Lipnja 2009, 10:21 »
... kao pluteni knocker možeš koristiti i čep od šampanjca ...
ZIG  ZAG

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #29 u: 02. Lipnja 2009, 13:24 »
Dođi u četvratk u klub sa poklonima i dati ći ti ja jedan pluteni knocker pa ga zalijepi u neku običnu pepeljaru!
Ovo sa poklonima se naravno Å¡alim!  :36:
Hvala na pozivu, rado ću se odazvati. Ipak mi treba nekakvo mentorstvo/smjernice, kako bih znao radim li nešto dobro ili ne. Koja adresa? Koje vrijeme? Lozinka za ulazak? :1:
Što se tiče poklona, ja sam nekako odgojen, da kada (prvi puta) dolaziš nekome ili negdje u goste, da se to podrazumijeva!
Poslije posla, pravac Frankopanska po pipe nr. 2!  :1:
-Confucius