Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Poštovanje!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Poštovanje!
« Odgovori #30 u: 02. Lipnja 2009, 13:46 »
Vrijeme je cetvrtak u 18h, adresa je Nova Ves 51 ja mislim, uglavnom kad s desne strane prodjes onaj crkveni kompleks, gledaj nalijevo, 50m nakon toga ti je s lijeve strane dvoriste i najvjerovatnije ce tamo vec biti nekoliko srebrnih auta (da, svi ih imamo). Udji u dvoriste i u kucu, mi smo prva vrata nadesno. Ali mi cemo tebe zapaziti prije nego ti nas :)

I nemoj biti smjesan sa poklonima, samo se nacrtaj tamo! :)

A i mozes nekog od nas pitati broj moba pa ako ne nadjes od prve (kao ja) da ne lutas :)
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #31 u: 02. Lipnja 2009, 17:32 »
A lozinka je:

"Ptić je up'o u gnijezdo!"
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #32 u: 02. Lipnja 2009, 18:33 »
Pipe Nr. 2:
DC (mislim da piše Vario), bentica, mislim da je bio neki topic o njoj, kao netko jako zadovoljan,...
Još uvijek me nekako "stišće" izdvojiti malo veću lovu, pa kupiti neku Petersonku,...
Za 300 kn, mora biti dobra i ova. :61:
« Zadnja izmjena: 02. Lipnja 2009, 18:38 od kovaxx »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #33 u: 02. Lipnja 2009, 20:21 »
Pipe Nr. 2:
DC (mislim da piše Vario), bentica, mislim da je bio neki topic o njoj, kao netko jako zadovoljan,...
Još uvijek me nekako "stišće" izdvojiti malo veću lovu, pa kupiti neku Petersonku,...
Za 300 kn, mora biti dobra i ova. :61:

Biti ćeš prezadovoljan!! Ja svoju prvu DC kupio pred mjesec dana, lula me oduševila!! Ja imam DC Vario 15.
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #34 u: 02. Lipnja 2009, 20:22 »
A Å¡to se tiče adrese, opis je dobar, ali mu brojevi sirotom  Dombi ne idu, pa ne idu. Adresa je Nova Ves 57 b.
Auti su doista svi metalik srebrni, jedna pogolema KIA Sorrento, dvije Mazde, jedan Matiz i jedan Rollce Royce, pored kojeg je Å¡ofer (moj), pa se njemu možeÅ¡ obratiti i tražiti gospodina Bayru, on će te već  dalje uputiti.

A Bayru ćeÅ¡ prepoznati po Balkanskom Hornu kojeg će imati u čubama. Balkanski Horn ti je sličan ko Skandinavski ili bilo koji drugi, samo je malo ravniji  :68:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #35 u: 02. Lipnja 2009, 20:42 »
Da. NeÅ¡to malo ravniji! Kao tvoja hornica kojom projektile na sirotog Kekicu ispaljujeÅ¡!  :94:

nijedan projektil nije bio ispaljen!!

Nikola, sad si me nabrijao da si ja DC pipu napunim  :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #36 u: 02. Lipnja 2009, 22:05 »
Vidim da ste danas svi opet u elementu, VESELICA :1: :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #37 u: 03. Lipnja 2009, 08:36 »
Samo se vi smijte, ali Balkanski Horn je nešto jedinstveno u svijetu (poput bosanskih piramida...).
To će se stavljati u turističke prospekte: "Posjetite domovinu mnogobrojnih nacionalnih parkova i kulturnih znamenitosti među kojima je i Balkanski horn." :1:

Tako je Antiša!!
Vidim ja ko ima oko za dobru i vrijednu stvar!!
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #38 u: 03. Lipnja 2009, 10:27 »
A Å¡to se tiče adrese, opis je dobar, ali mu brojevi sirotom  Dombi ne idu, pa ne idu. Adresa je Nova Ves 57 b.
Auti su doista svi metalik srebrni, jedna pogolema KIA Sorrento, dvije Mazde, jedan Matiz i jedan Rollce Royce, pored kojeg je Å¡ofer (moj), pa se njemu možeÅ¡ obratiti i tražiti gospodina Bayru, on će te već  dalje uputiti.

A, može li se sa autom u dvorište? Mislim, ima li mjesta? Da ne bauljam okolo tražeći mjesta, ili se negdje drugdje parkira? Naime, firma mi je u Petrovoj (kraj bolnice), pa svako jutro "molim krunicu" da nađem parkirno mjesto, iako imamo parking samo za stanare! Tako da imam fobiju od parkiranja u Zagrebu!
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #39 u: 03. Lipnja 2009, 10:31 »
Možeš autom unutra, obično je u dvorištu 3-4 auta, stane ih 5-6 sve zajedno... bez problema. A ako baš i nema mjesta, ima po ulici vani uvijek neko mjesto, a i 2.zona je pa nije preskupo.
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #40 u: 03. Lipnja 2009, 10:31 »
I vidjet čeÅ¡, stvarno su svi srebrni  :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #41 u: 03. Lipnja 2009, 11:03 »
Onda možda bolje da ne ulazim, pošto bih bio jedina crna "ovca" (crni auto). :110:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #42 u: 03. Lipnja 2009, 11:04 »
Ma uÄ‘i samo, ako nekog zagrebeÅ¡, berem čemo znati ko je  :1:
Keep it simple!

Drezgality

• Sremska Mitrovica - Srbija
  • *
    Bijeli zubi
  • 18
  • Good Stanwell is smoked Stanwell
« Odgovori #43 u: 19. Kolovoza 2009, 16:28 »
p.s. pobegao sam na ovaj forum, bas u nadi da se nece pricati o zenama.. :) al ono eto ti, makar kupuju lule.. moja devojka sa kojom se dugo zabavljam kupila mi je jednom duvan, i to neki Clan Aromatic pa sam se slucajno "izlajao" kako mi se ne svidja, i eto ti.. sad je postala protivnik i mojih lula, i duvana, i kompjutera i foruma... :) al malo sam se salio da sam pobegao vamo da ne bih pricao o zenama :)  - ovo je na temu koja je bila pre 2 stranice, al morao sam odgovorit nesto hahahahha :66:
Unutar sebe, pronadji sebe, i zapamti do kraja zivota da si to samo ti... unutar sebe