Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Zainteresiranost za pusenje lule

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Zainteresiranost za pusenje lule
« u: 06. Lipnja 2009, 13:18 »
Ne znam kako kod vas, ali ja sam primjetio da od kad se promijenio zakon o pusenju da me par ljudi pocelo ispitivati o pusenju lule i da su jako zainteresirani o "prelasku" na lulu s cigarete. Da li to znaci da ce ljudi, jer ne mogu vise bilo gdje i bilo kad zapaliti, poceti vise i intimnije uzivati u dimu lule npr. u svojim domovima? Da li ce ovaj zakon zapravo zapravo popularizirati "plemenitije" nacine uzivanja u duhanu, u vidu lule i cigare? Da li ce, neocekivano, lulaska industrija, profitirati i ojacati u vrijeme krize i raznih zabrana? Dosta sam o tome razmisljao, a svi ovi ljudi koji se interesiraju za lulu su samo dobar znak da ce stvari ici u dobrom smjeru. Da li ste i vi primjetili slico?
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Zainteresiranost za pusenje lule
« Odgovori #1 u: 06. Lipnja 2009, 13:41 »
Moram priznati a sam nedavno doživio sličnu situaciju gdje su se neki okorjeli puÅ¡ači cigareta zanimali o luli. No joÅ¡ nitko nije definitivno odlučio o prelasku na lulu. No ja se nadam da je samo pitanje vremena.  :36:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 06. Lipnja 2009, 17:29 »
Evo, ja jucer "educirao" treceg ili cetvrtog preobracenika u zadnjih 2-3 tjedana.
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 06. Lipnja 2009, 18:52 »
Meni je drago da ljudi predju na lulu i pocnu istinski uzivati u svim ritualima i milinama koje to nosi sa sobom.

Drago mi je da nisam jedini koji je to primjetio, znaci da je ipak nekakav trend porasta pusaca lula. Frendvmi kaze, njegova cijela ekipa pocela lule pusiti, cijelo drustvo musko. Ako ih barem pola i ustraje u tome, super!
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 06. Lipnja 2009, 19:14 »
Da, i tu si u pravu. Ja nekako vjerujem da ti ljudi, iako nisu na forumu, i dalje puse.

Apostol lulastva  :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 06. Lipnja 2009, 21:00 »
Pa, ja sam jedan od onih nedavnih "preobraćenika" sa cigarete na lulu. Danas sam baš imao goste, i svi udri po cigaretama. Moram priznati kada sam zapalio lulu, svi čudom gledaju, ali miris, miris je ono što ih privuče. Mac Barenov O.C. Stvarno odličan duhan. Btw, sinoć sam se izvalio u stolicu/ležaljku na terasi, i ritualno pripalio prvo jednu lulu:MB O.C., zatim drugu sa MB Vanilla cream. Do sinoć nisam kužio Dombu zašto je popljuvao Vanilla cream, ali sinoć:Vanilla cream, i skoro rigoleto. Očito polako počinjem kužiti neke stvari. Imam osjećaj da imam još nekoliko lula i duhana, ne bih uopće spavao, već lagano guštirao. :61:
Kada je sutra date? :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 06. Lipnja 2009, 23:02 »
ja frendu za rodjendan poklonio jednu dottericu, molio me jer bi pusio lulu. Na kraju ju ne pusi on nego njegova zena, i sve fino po ps- u. Pogledam lulu, fino upusena, krasan ravnomjeran cake... Milina! Isto pusi o.c.
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #7 u: 07. Lipnja 2009, 01:01 »
Btw, sinoć sam se izvalio u stolicu/ležaljku na terasi, i ritualno pripalio prvo jednu lulu:MB O.C., zatim drugu sa MB Vanilla cream. Do sinoć nisam kužio Dombu zašto je popljuvao Vanilla cream, ali sinoć:Vanilla cream, i skoro rigoleto. Očito polako počinjem kužiti neke stvari.

Yap, pocinjes kuziti i uciti. Odlicno!!

Sad kad ti se ovo s vanilijom desilo, najvjerovatnije ti nece odgovarati vise taj miris u takvim duhanima. Nevjerovatno je koliko je ljudima muka od tih vanilijskih duhana, nisam za nista drugo cuo sto kod toliko ljudi uzrokuje takve mucnine.
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #8 u: 07. Lipnja 2009, 11:20 »
E super da ste mi rekli ovo s rodjendanima, nabavio am par krasnih klipova kukuruza, zapocinjem liniju corncobica -bit ce to idealni pokloni za rodjendan!!
 :13:

Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #9 u: 07. Lipnja 2009, 11:49 »
E jesi neki, ja ti htio dati pipu iz exclusivne nove kolekcije, a ti tako odbijas poklon od srca. A ja ti htio hornicu od klipa napraviti...
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #10 u: 07. Lipnja 2009, 14:33 »
Eto, vas dvoje ste otpali znači za poklone... joÅ¡ ostaje "i moj brat takoÄ‘er"...  :1:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #11 u: 08. Lipnja 2009, 07:44 »
E to Antiša!! Corn Horn!

I na toj ediciji ću primati i narudžbe, moći će se birati da li želite da kukuruz ostane gore ili bez njega.
Navodno da je krasan efekt kad se Korn-Hornica u Kukuruznom finišu zagrije, pa kad kokice počnu frcati s nje naokolo. Privlačenje pažnje zagarantirano!!
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #12 u: 08. Lipnja 2009, 07:53 »
Daj zamisli, sjediÅ¡ kraj te osobe i misliÅ¡ si kako si siguran jer je otvor Korn-Hornice okrenut na drugu stranu i odjednom ti kokica doleti u čelo  :145:

Velim ti, pažnja zagarantirana!!

No, sad kad smo to rijeÅ¡ili, mogli bi se vratiti temi, koju ste oteli pred ko zna koliko postova...  :1:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #13 u: 08. Lipnja 2009, 08:03 »
Imate sreće Å¡to je Å okre na Silbi, inače bi bilo  :145:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #14 u: 08. Lipnja 2009, 08:05 »
Šokreova pravedna ruka će ih i sa Silbe stići šibnuti, jalnuši i mutikaše!!
Keep it simple!