Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Gde kupiti lule i duvan u Beogradu?

charlie

Odg: Gde kupiti lule i duvan u Beogradu?
« Odgovori #45 u: 03. Ožujka 2009, 13:28 »
Bez zamjerke, ali kod nas u deželi kažu ovako: kad kuka Srbin, uzmi mu, kad se Hrvat hvali, daj mu. :61:

Ne zameram ti ništa,ali sinko silno grešiš...

:36: :36: :36:"sinko", baÅ¡ ti hvala :36: :36: :36:

Hell Hack

« Odgovori #46 u: 04. Ožujka 2009, 13:14 »
Bez zamjerke, ali kod nas u deželi kažu ovako: kad kuka Srbin, uzmi mu, kad se Hrvat hvali, daj mu. :61:

Ne zameram ti ništa,ali sinko silno grešiš...

:36: :36: :36:"sinko", baÅ¡ ti hvala :36: :36: :36:

Hehehe ja to onako od srca tebe podmladio no mi Slovenci smo u manjini hehehe,na forimu no naj gre....

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #47 u: 10. Ožujka 2009, 15:59 »
Evo nekih novosti koje baÅ¡ to i nisu...  :14:
Firma koja je do sada bila jedini uvoznik lula i duvana na ovom prostoru - više izgleda da ne radi,
u Beogradu duvana ima samo još na možda dva mesta i to se ne zna koliko...
Upravo se očekuje uspostavljanje trgovačkih veza druge firme koja bi
trebala da pokrije i duvane za lule i rolanje, a možda i uvoz lula...

Jedno Mega- izgleda da je zamenilo jedno Vele-.... :61:

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #48 u: 10. Ožujka 2009, 19:31 »
Firma je inace iz NS-a. Danas video njihov kombi. Osim ako ne postoji jos jedna Vele pored ovog novosadskog.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #49 u: 09. Kolovoza 2009, 14:54 »
Nezvanično od sledećeg meseca kreće prodaja duhana od strane Veletabaka. Nadam se da će asortiman biti nešto veći no ranije.
Uzgred, otvorena je Dunhill-ova radnja u Beogradu. Nalazi se U Kralja MIlana (bivÅ¡a MarÅ¡ala Tita ili Srpskih vladara) blizu slavije. U ponudi sem cigara imaju  dvadesetak lula i dve vrste duhana u limenkama od 50 grama(Davidoff Red Mixture i Davidoff Green Mixture). Lule su od nekih tristotinak eura pa naviÅ¡e, a duhani oko 13-14 eura.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #50 u: 09. Kolovoza 2009, 16:13 »
Znaci situacija krece na bolje?
Keep it simple!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #51 u: 10. Kolovoza 2009, 14:53 »
Znaci situacija krece na bolje?

Nadajmo se.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #52 u: 10. Kolovoza 2009, 15:03 »
Danas sam posetio Dunhill Shop vracajuci se sa posla. Od duhana, koje ni ranije nisam pomisljao kupovati jer su precenjeni nije ostalo nista. Navodno su porucili novu kolicinu plave, zelene i crvene miksture. Cena ce biti bezobraznih 2200 dinara za 50 grama (po dasanjem kursu oko 23.5 eura) sto ne da je skup vec bezobrazno. Cena je skoro tri puta veca no u Nemackoj (kod Zehbauera je 8.5 eura 50 grama). Sto se tice lula, ono sto imaju nimalo me ne odusevljava. Svega 2-3 komada se mogu okarakterisati kao interesantna, a njihova cena je preko 450-500 eura sto je doista mnogo. Jedna od lula ima cenu od cak nekih 3000 eura (zlatni prsten sa dijamantima) - suludo!!!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #53 u: 10. Kolovoza 2009, 15:26 »
Zaboravih malopre da dopisem adresu ove popirlicno Bezobrazne radnje. Mozda ima znatizeljnika da pronjuse malo po njoj. Ranije sam naveo otpirlike gde se nalazi, no tacna lokacija je Kralja Milana 33. To je zgrada na uglu Kralja Milana (bivsa Marsala Tita) i Svetozara Markovica.
Prilicno su dobro snabdeveni cigarama i drugim sitnicama. Imaju nekoliko humidora, prilicno dobar izbor cuttera za cigare i upaljaca. Pored Dunhillovih cigara imaju i nesto kubanksih  (vlasnik je Julietta).
Od lulaskog pribora gotovo da nemaju nista sem cistilica koje su takodje bezobrazno skupe. Paketic kosta 1500 dinara.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #54 u: 10. Kolovoza 2009, 18:43 »
Definitvno cena je beozbrazno visoka za nista. No i pored toga ocigledno imao nih koji se tu usetaju da pazare nesto, a ne samo da bace pogled (ko sto sam i ja danas uradio).
No kako je ovo jedna od svega par radnji u Beogradu gde se mogu naci lule, vuklo me da o njoj ipak napisem nesto vise, pa cak i istu posetim cak u dav navrata (danas drugi put). Po svemu sudeci ova radnja me skoro nece videti. Budala nisam da bacam novce na nesto sto ne vredi ni upola koliko oni cene.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #55 u: 11. Kolovoza 2009, 01:20 »
Nije da ne valja! Ja imam Danish Mixture od Davidoffa i sasma pristojan duhan. Ne bih ga viÅ¡e kupio ali nije ni da je smeće totalno.  :61:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #56 u: 12. Kolovoza 2009, 09:11 »
U pravu si , smece je! Kao i sve lule koje sam prije postao u LULE ZA KOJE SLINIMO, totalno smece.

Samo ne znam zasto su svi koji su ga u klubu probali rekli da je ok , a nosio sam ga puno puta. Smece je Altadis, a ovo nikako nije u istom kosu s njim
Keep it simple!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #57 u: 12. Kolovoza 2009, 20:53 »
Kanda u Beogradu pocelo da svice, Nikola, vlasnik Sahin radnje kod Gavrana zavrsio sa godisnjim i otvorio radnju. Trenutno u ponudi ima Amphora Full Aroma, Clan i Borkum Riff (Original i Whiskey). S
tigla mu je nova posiljka lula, ali je samo par novih stavio u izlog, ostale ce polako izvlaciti ispod tezge. Ono sto je stavio u izlog a moze biti interesnanto su 2-3 meerice. Nije covek stigao jos posteno da se raspakuje (radnju je otvorio jucer). Kaze da je stiglo nesto lula od vrijesa, no nisam imao prilike da sa njim vise pricam (bila mi je supruga u pratnji, a nju mnogo vrzmanja po radnji sa lulama ne zanima - e da je garderoba ili cipele u pitanju bila bi vec druga prica).
Naravno obnovljene su zalihe cistilica, tampera, torbica (ima torbicu za 4 lule za nekih 2700 dinara) i filtera.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #58 u: 12. Kolovoza 2009, 21:47 »
Mi u klubu sad masovno kupujemo torbice krasne, dosta modernijeg pristupa, O'Neill-ove  :13:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #59 u: 12. Kolovoza 2009, 23:57 »
Da, te. Stariji clanovi poludi za njima!! Kazu da im fino unutra stane i kozmetika uz lule i duhane. Ima jedan pretinac ko stvoren za bocicu Pino Silvestra.
Keep it simple!