Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Gde kupiti lule i duvan u Beogradu?

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
Odg: Gde kupiti lule i duvan u Beogradu?
« Odgovori #75 u: 22. Studenoga 2010, 14:44 »
scott i oc su ok, to je imnik vec naveo, ono u zagradi odnosilo se na vanilu i sherry. taman sam se ponadao da ce biti mog omiljenog plumcake i jos nesto pametno, recimo dark twist, kad ono oces. kao da nisu skoro svi duvani koje imamo ovde sa ukusom vanile? :162: pocecu da bojkotujem vanilu i u kolacima :13:

vydd

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 5
« Odgovori #76 u: 23. Studenoga 2010, 12:52 »
vozim se ja tako sesnaesticom, zurim kroz prozor, gledam sta sve ima u izlogu trafike. gomila cigareta, orbit zvake, alkohol, cokoladice, duvani za motanje, duvani za lul...cek cek cek cek. cokoladice, duvani za motanje, duvani za lulu! silazim na sledecoj stanici, vracam se nazad, wo larsen sweet aromatic i jos par stvari sve sa upozorenjima na srpskom: ok, izbor nije ogroman, ali ja svejedno cekam da se probudim i opsujem :)

kako se srecom nisam probudio, i dalje u neverici pitam prodavacicu da li je to mozda neka stara zaliha...nesto...da li se uopste prodaje... ona jednako zbunjena, valjda razmisljajuci ko li uopste pusi lulu danas, odgovara da je to novo i da su dobili pre par dana...dooobro. pa. dajte mi jednu kesu. ne. dajte mi dve kese. to sto sam od tih para hteo da platim racun za mobilni, nema veze...nije kao da cu nekog da zovem dok duvanim :)

sreca sreca radost  :D :134: :61:

usput, nisam razumeo, je l' su vec ubacili i MB u ponudu, ili se na to jos ceka?

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #77 u: 23. Studenoga 2010, 13:33 »
Odlično! Lijepo da stvari idu na bolje!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #78 u: 23. Studenoga 2010, 13:45 »
Konačno se neÅ¡to pomiće s mrtve točke! Super momci!!  :61:
Keep it simple!

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #79 u: 23. Studenoga 2010, 13:55 »
super. konacno. obozavam taj vas izraz "duvanim"...  :61: :61: :61:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #80 u: 23. Studenoga 2010, 15:32 »
ceka se, bice uskoro, pise sta. sta si kupio i gde si to  vido (prekjuce dodjoh sa karaburme, tako da ubuduce mozemo da se pojacamo kad duvanimo :13:)

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #81 u: 23. Studenoga 2010, 17:28 »
Good things come(sometimes)to those who wait. Ili po naski - strpljen spasen ! :61:
"keep it simple until it gets complicated"

vydd

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 5
« Odgovori #82 u: 23. Studenoga 2010, 23:32 »
@SSEKIR75 kupio sam wo larsen golden dream i wo larsen sweet aromatic...ima jos stanwella dva (Melange i Vanilla), od cega vidim na tobaccoreviews da taj melange kao i nije los...i Clan (ne razumem zasto taj clan, lepo izgleda kesa, sta? slaze se sa kiltom direktora firme? :S) a cini mi se da sad toga ima na svim trafikama...iste duvane sam video i na slaviji i na karaburmi

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #83 u: 24. Studenoga 2010, 00:50 »
melange je daleko od loseg, mada je previse aromatizovan i sladak. mislim da treba da se luftira malo pre pusenja. nisam mu jos dao tolko vremena :13: znam da ih ima svuda nego sam te pitao gde si lociran, za kada budem dolazio za bg da se nadjemo da dimimo. ja dolazim na karaburmu i palilulu (dobar naziv, zar ne?  :64:)