Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Gde kupiti lule i duvan u Beogradu?

No.1

Odg: Gde kupiti lule i duvan u Beogradu?
« Odgovori #15 u: 07. Veljače 2009, 16:10 »
Kolko sam upoznat sa cenama u Srbiji, kod nas je sve uvek skuplje, tako su i lule poprilicno skupe u odnosu na druge zemlje, valjda zbog slabe konkurencije, ne znam... Znam samo da je moj ujak, koji zivi u Engleskoj, stari lulas, rekao da su tamo lule daleko jeftinije nego kod nas, a da ne pricam o daleko vecem izboru!!! :58:

No.1

« Odgovori #16 u: 07. Veljače 2009, 16:19 »
Kako preko neta da kupim duhan sa 4nogginsa? Jel potrebna neka posebna platna kartica za kupovinu preko neta ili moze sa ovim uobicajenim?

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #17 u: 07. Veljače 2009, 17:06 »
Može bilo koja klasična kartica tipa American, Master, Visa,...
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #18 u: 07. Veljače 2009, 19:09 »
Danas svratio do Gavrana sa bratom(do prodavnice kod Gavrana, sam Gavran smo ovaj put zaobisli  :36:) i kupio jednu kesicu Golden ambrosie. Vlasnik je bio tamo i rekao mi je da MB-ovih duvana ima jos dosta ali da se vise ne uvoze i da ne zna ni ko ce ih uvoziti. Pitao za Peterson 606, onako informativno i dobio informaciju da mu je od nekih 105 Petersonki ostalo samo nekih petanestak i da tog oblika nema. Ostalo mu je nekoliko razlicitih sistemki-cena 10000 dinara- nesto manje od 110 eura. Ima nekoliko Petersonki Silver cap - one su 18000(nesto manje od 200 eura) i ima nekih pet ili sest iz kolekcije Sherlock Holmes - posto smo stigli pred samo zatvaranje nisam se propitivao o kojoj kolekciji je rec niti o kojim tacno modelima. Sledece nedelje idem po novo sledovanje Amphore pa cu mozda imati jos stogod pametnog da dodam na ovaj izvestaj.  :61:

shegi

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 72
« Odgovori #19 u: 07. Veljače 2009, 19:26 »
Da da, dobra ideja. Imao sam na umu, poÅ¡to lulaÅ¡a ima samo su skriveni i tek poneki izmili i svog doma pri prvim sunčanim danima sa lulom u ustima, da počnem da im prilazim( kako bi se reklo STARTUJEM) i ostvarujem neki kontakt, kažem da postojimo, da li su zainteresovani za druženja... itd   :1:

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #20 u: 07. Veljače 2009, 19:27 »
Odlicna ideja. Prodiskutovacemo sutra sa Senseijem. Ja sam mislio da pridjem nekome na ulici kada ga sretnem i vidim da pusi lulu - ali ova ideja sa lecima je mnogo dobra.  :61:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #21 u: 07. Veljače 2009, 19:33 »
Da da, dobra ideja. Imao sam na umu, poÅ¡to lulaÅ¡a ima samo su skriveni i tek poneki izmili i svog doma pri prvim sunčanim danima sa lulom u ustima, da počnem da im prilazim( kako bi se reklo STARTUJEM) i ostvarujem neki kontakt, kažem da postojimo, da li su zainteresovani za druženja... itd   :1:

hehe, tzv gerilla marketing  :1:
Keep it simple!

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #22 u: 07. Veljače 2009, 19:36 »
Kako preko neta da kupim duhan sa 4nogginsa? Jel potrebna neka posebna platna kartica za kupovinu preko neta ili moze sa ovim uobicajenim?

No.1 baci pogled na ovu temu

http://piperson.org/forum/index.php?topic=11.msg4947;topicseen#new

i svrati u pivnicu Kasina na terazijama sutra oko 15.15... Slike na forumu imaÅ¡ - prepoznaćeÅ¡ nas sigurno, a usput se i ispričamo  :36:

Znači da u Beogradu ima osim vas lulaša, samo su u dubokoj ilegali!
Dečki - jedan prijedlog kako da privučete ljude prvo na forum a kasnije i na druženje, naime i mi to namjeravamo napraviti.
Ima dosta lulaÅ¡a koji su  stariji svijet,  informatički nepismeni i žive u informatičkom mraku. Napravite pedesetak letaka (flyera, kako vam volja, - vidim da Beluga ima i grafičkih nagnuća) pa ih podijelite po "strateÅ¡kim mjestima" gdje kupujete lule i duhane, opiÅ¡ite malo forum, Å¡to radimo, gdje se vi sastajete, tako, par osnovnih informacija - "bacanje cime"...
Ako vam na pedeset letaka dvoje dođe - puno ste napravili! :135:
...  :152:

Pa i ja sam mozgao malo na tu temu, plus da nekako pokušamo da motivišemo prodavce da se potrude da prošire repertoar. Tu bi svi mogli imati koristi...

shegi

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 72
« Odgovori #23 u: 07. Veljače 2009, 23:01 »
Bayro ti si legenda  :68: , vidim da nas mladunce obožavaÅ¡. Dobro ću se paziti ne brini, mada od mene će pre bežati, kad vide ovako "minijaturnog" čoveka ispred sebe,nego da bilo Å¡ta pomisle od tvojih misli  :1:ž
P.S. Zato za takve situacije pozivam sebe, a ne Lulčeta  :1:   :68:

No.1

« Odgovori #24 u: 08. Veljače 2009, 01:12 »
Kada otopli mogu se startovati i igraci saha na Kalemegdanu koji naravno  :61: mada kad malo bolje razmislim svi su uglavnom penzioneri a ne znam kolko oni finansijski mogu podneti ovaj skupi uzitak :14:

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #25 u: 08. Veljače 2009, 11:01 »
Ma i sa većim članstvom, plaÅ¡im se da nam ostaje problem DVE (dobro, tri) prave prodavnice i JEDNOG uvoznika koji ne radi, a pri tome nema ni želju da viÅ¡e uvozi Petersona...  :14:

No.1

« Odgovori #26 u: 09. Veljače 2009, 00:30 »
Pa narvno stvar je jasna! Ako se pristedi mozda pred penziju i kupim negde u Engleskoj neku lulu kako valja posto je kod nas izbor blagi uzas! :12:

No.1

« Odgovori #27 u: 24. Veljače 2009, 01:47 »
Pitanje svima koji su bili kod Gavrana, posebno me interesira Belugino mišljenje: Video sam lule od 2400 din, 4000 i nešto, 6000 i nešto do 10000 din. One najjeftinije su imale zvezdicu sa gornje strane usnika. Kakve su to lule i valjaju li šta?

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #28 u: 27. Veljače 2009, 11:57 »
Najverovatnije su u pitanju Sahin lule...

http://www.sahinpipo.com.tr

Obzirom na to Å¡ta ima kod nas da se kupi, meÄ‘u njima se joÅ¡ može pronaći i koji solidan komad. Ali za te novce se viÅ¡e i ne može očekivati. Kad bolje pogledaÅ¡ - izbor lula nam je u skladu sa izborom duvana...  :3:

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #29 u: 27. Veljače 2009, 12:34 »
ViÅ¡e se tu stvari skupilo :14: a jednu si pogodio...  :39: samo nije viÅ¡e hladnjak, on je sad nov...  :15: