Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Corn Cob lule

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Corn Cob lule
« Odgovori #30 u: 26. Listopada 2009, 18:28 »
Dakle, neki dan sam prvi puta pušio Cobicu (Grega, još jednom punoooo hvala). Moram priznati da sam totalno oduševljen kako se ta lula puši. Preporučio bih svima da riskiraju tih par dolara i nabave si jednu. Fenomenalno iskustvo!!!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

BalkanBoy

• *
    Bijeli zubi
  • 41
« Odgovori #31 u: 26. Listopada 2009, 18:50 »
Dajte ljudi, jest da je ok cobica, ali ne moze kukuruz biti bolji od briara. Trenutno imam 4 cobice Missouri Meerschaum, a prije sam imao 6 komada onih kineskih laganih "natural" njih sam poklonio tu i tamo, i jest da je izkustvo bilo OK,i jos je, ali nije bolje od vrijesa.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #32 u: 26. Listopada 2009, 18:53 »
Naravno da je briar bolji. No nisam mislio da će se Cobice tako dobro pušiti. Iskreno oduševio sam se puno više nego što sam očekivao. No briar je ipak briar.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #33 u: 26. Listopada 2009, 18:57 »
Ljudi, pa naravno da je vrijes (briar) daleko bolji materijal, ali moram priznati da je CornCob lula dobila još jednog ljubitelja i štovatelja, te zasigurno neću stati na samo ovoj!!! Izvanredna lula za nikakve novce (par $), i sa izvanrednim pušačkim osobinama, a duhanu ne mijenja okus niti najmanje, čak možda daje jednu "mekšu" notu!!!
Cigara, joÅ¡ jednom hvala na krasnoj lulici!!!  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #34 u: 26. Listopada 2009, 20:24 »
Ja sam isto skroz naskroz odusevljen kako se Corn pusi. Definitivno cu nabaviti jos koji ovakav lulicak, svidja mi se kako se ponasaju pri pusenju.

Grega, puno fala stari, glinena jos ceka testiranje  :36:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #35 u: 27. Listopada 2009, 10:23 »
Sljedeča kuruznjača: Country Gentleman model, za pravog gospodina mog kalibra

Za 7.5$ ima da bude dobra, ovo je jedna od skupljih lula u ponudi!! :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #36 u: 27. Listopada 2009, 10:27 »
Super izgleda lula!!! Sigurno se puÅ¡i ko' dimnjak!!!  :68:  :94:
Kad smo već kod tvog kalibra, mislim da bi tebi bolje ova pristajala:

Ova bi te vizualno "izdužila"!!
 :68:
« Zadnja izmjena: 27. Listopada 2009, 10:30 od kovaxx »
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #37 u: 27. Listopada 2009, 10:31 »
da, ta bi me "otvorila" oko struka :68:
Keep it simple!

shegi

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 72
« Odgovori #38 u: 28. Listopada 2009, 18:35 »
Bas mi je drago sto vam se svidjaju Cobice, neverovatna razlika, a meni prija i promena!!!  :36:   :1:
I dalje ih pusim sa velikim zadovoljstvom i iscekivanjem sta ce mi tog trenutka dati!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #39 u: 30. Listopada 2009, 18:03 »
Pre oko mesec dana nabavio sam jednu i mogu reći da je ukus definitivno drugačiji i uopÅ¡te nije loÅ¡a. Naravno nije isto  kao puÅ¡iti meer ili dobar vrijes, ali nije ni loÅ¡e.
Probati... Å to da ne...

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #40 u: 28. Studenoga 2009, 22:47 »
majstorija ovoga: izbusiti klip i utaknuti usnik, ne? pocinje kisa, u vijvodini kuruza kolko voles... :64:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #41 u: 28. Studenoga 2009, 23:08 »
Mora bit neka posebna kuruza za lule... a ko zna, možda baÅ¡ Vojvodinska  :1:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #42 u: 28. Studenoga 2009, 23:11 »
ma d a,sve su starci specijalne kuruze za lulu sadili :1: samo me zanima da li mora susena ili moze i sirova pa da se posle susi?

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #43 u: 08. Svibnja 2010, 11:34 »
naleteh malpopre na jednnu cornicu na pijaci za 130 din (1,3e otprilike, ganz neue) pa me zanima kako se odrzava? jel joj treba odmaranje isl. ajte ljudi pomagajte!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #44 u: 08. Svibnja 2010, 12:01 »
naleteh malpopre na jednnu cornicu na pijaci za 130 din (1,3e otprilike, ganz neue) pa me zanima kako se odrzava? jel joj treba odmaranje isl. ajte ljudi pomagajte!
Iz mog iskustva, a ja ne "štedim" niti jednu lulu, moraš ju polakše pušiti, i kad osjetiš da je zagrijana, staviti da se ohladi. Mislim da bi iblo idealno ne koristiti ju svaki dan, već preskočiti, možda svaki drugi dan ju pušiti!?! Vjerojatno, da se puši svaki dan, brzo bi progorijela. Za te novce ju kupuj odmah! E sad, imam dvije cobice, prvu, koju mi je poklonio cigara, ona izgleda kao da je "lakirana", sjaji se, a proizvođač je Missouri-meerschaum, znači Ameri. Ta se puši sjajno, i djeluje dosta dugotrajno. Drugu sam dobio na poklon od Dottera, i ta nije lakirana, a proizvedena je u Kini. I ta se puši dobro, ali ona američka se puši bolje, i mislim da će dulje trajati. Tako da postoji razlika i između corncob lula! Ako vidiš da je "premazana", ta će ti sigurno dulje trajati!!!
-Confucius