Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

W.O. Larsen - A true delight

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
W.O. Larsen - A true delight
« u: 30. Srpnja 2009, 13:04 »

"Unique Blend of Cavendish, Black Cavendish with a pinch of latakia"
Pakiranje: vrećica (pouch) 50 gr.
Vlažnost duhana: Nakon otvaranja vrećice, spreman za pušenje
Način rezanja: Loose cut (1.4 mm to 5.0 mm)
Roomnote: Ugodan
Prilikom otvaranja paketića/vrećice, osjeti se ugodan miris (negdje sam pročitao da se osjete "egzotične" arome, čak i aroma naranče, no ja to ipak nisam uspio osjetiti-možda malo miris suhih smokvi i lješnjaka, čak i čokolade). Postojan duhan, koji se lako pripaljuje, te nema potrebe za posezanjem prema upaljaču. Postojano gori, i kao produkt daje fini sivi pepeo. Aroma je vrlo ugodna. Latakia se blago osjeti, da bi se negdje na 2/3 lule potpuno izgubila, te vodeću ulogu preuzimaju voćne arome. Bitno je naglasiti da se negdje oko polovice popušene lule na usniku doista počinje osjetiti slatkoća, koja je zbilja ugodna. Nema tendenciju peckanja jezika. Ovaj duhan preporučujem svima koji se nakon aromatika žele malo upustiti u latakijske avanture. (a da nisu "latakijaši")
Napomena: iskusniji pušači latakiju nisu uopće osjetili, tako da je diskutabilna moja subjektivna procjena!
Definitivno preporučujem!
Ocjena 9.5/10
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: W.O. Larsen - A true delight
« Odgovori #1 u: 30. Srpnja 2009, 13:16 »
Ovaj duhan preporučujem svima koji se nakon aromatika žele malo upustiti u latakijske avanture. (a da nisu "latakijaši")
Napomena: iskusniji pušači latakiju nisu uopće osjetili, tako da je diskutabilna moja subjektivna procjena!

da, s ovim se slažem. Ja latakiju uopće nisam osjetio u tom duhanu, koji je stvarno jako dobar. Definitivno ga se isplati nabaviti.
Keep it simple!