Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

CARINA!!!

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
Odg: CARINA!!!
« Odgovori #90 u: 23. Studenoga 2014, 07:43 »
odlično! Koliko si uzeo? I sa čim češ blendati? :)

Ne bi me zacudilo da ih blenda sa drugom vrstom latakije :13:!!!!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #91 u: 23. Studenoga 2014, 07:50 »
 :68:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #92 u: 24. Studenoga 2014, 12:53 »
odlično! Koliko si uzeo? I sa čim češ blendati? :)

Ne bi me zacudilo da ih blenda sa drugom vrstom latakije :13:!!!!

Nisi daleko od istine jer znam dodavati S.G. Balkan Flake
Sporost je vrlina.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #93 u: 19. Siječnja 2015, 18:59 »
Švicarac narastao a meni danas stigla Latakija iz švice jeftinije nego prošli put. Na žalost iman samo malo manje od pol kile Wellauen latakije a to ?e mi brzo ispariti. :3:
Sporost je vrlina.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #94 u: 19. Siječnja 2015, 19:59 »
Švicarac narastao a meni danas stigla Latakija iz švice jeftinije nego prošli put. Na žalost iman samo malo manje od pol kile Wellauen latakije a to će mi brzo ispariti. :3:

:68: s tih pola kile si pokrio siječanj. Jel si uopće mislio na to Å¡to ćeÅ¡ dimiti u veljači?
Keep it simple!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #95 u: 19. Siječnja 2015, 21:03 »
Švicarac narastao a meni danas stigla Latakija iz švice jeftinije nego prošli put. Na žalost iman samo malo manje od pol kile Wellauen latakije a to će mi brzo ispariti. :3:

:68: s tih pola kile si pokrio siječanj. Jel si uopće mislio na to Å¡to ćeÅ¡ dimiti u veljači?

Lako tebi zafrkavat ali ja sam bez Wellauen latakije ko riba na suhom. A vjeruj mi da je ne stignem nabaviti koliko je trošim. Kako se diže švicarac mogla bi mi vrlo lako postati "teška". Ipak ja računam da će mi u tom slučaju uletiti prezidente i organizirati humanitarnu pomoć.
Sporost je vrlina.

mariv.photo

• Matulji
    Opečen mi jezik
  • 389
« Odgovori #96 u: 19. Siječnja 2015, 21:37 »

:1: :1:

jaky1

• Zagreb
  • *
    Peče me jezik
  • 256
« Odgovori #97 u: 19. Siječnja 2015, 22:36 »
Spori,evo i dobre vijesti!!!!!
Svicarac zamrznut na 6,39 kn... :61:

Boka

• DE
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puÅ¡i, dobar je u duÅ¡i.
« Odgovori #98 u: 19. Siječnja 2015, 22:39 »
Ja predlažem da neovisno o Å¡vicarcu pomognemo čovjeku. Jer tko to od nas želi da spori ostane bez dobre latakije?! Odmah možete i ovaj forum zatvoriti!  :1:  :61:

The Dude

Opečen mi jezik
  • 307
« Odgovori #99 u: 16. Ožujka 2016, 13:33 »
Vidim da se Turska spominje u nekoj carinskoj uniji ili tako nešto, jel to znači da ako naručim lulu iz turske nema carine???

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #100 u: 16. Ožujka 2016, 19:26 »
Vidim da se Turska spominje u nekoj carinskoj uniji ili tako nešto, jel to znači da ako naručim lulu iz turske nema carine???
Sve van Europe podliježe carini. I iz Europe ne možeš po zakonu uvest u paketu više od 100 grama. Usprkos zakonu još nisam ocarinjen iako sam imao pošiljke iz Europe i do pola kile duhana.
Sporost je vrlina.

Karlo

• Zadar
    Opečen mi jezik
  • 499
« Odgovori #101 u: 16. Ožujka 2016, 21:22 »
I iz Europe ne možeš po zakonu uvest u paketu više od 100 grama.

Po kojem to zakonu? Zar nije ograničenje "1,0 kilograma duhana za pušenje", kako piše na carina.hr?

EU i Turska su u carinskoj uniji. Ne bi smjelo biti carine, no opet... nisam ništa naručivao iz Turske pa ne mogu potvrditi iz osobnog iskustva.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #102 u: 16. Ožujka 2016, 22:29 »
Po kojem to zakonu? Zar nije ograničenje "1,0 kilograma duhana za pušenje", kako piše na carina.hr?

EU i Turska su u carinskoj uniji. Ne bi smjelo biti carine, no opet... nisam ništa naručivao iz Turske pa ne mogu potvrditi iz osobnog iskustva.
To mi je prošle godine rekao prijatelj koji radi na carini. A tko zna mjenjaju se propisi non stop mada sumnjam da idu raji u korist.
Sporost je vrlina.

The Dude

Opečen mi jezik
  • 307
« Odgovori #103 u: 16. Ožujka 2016, 22:31 »
Pa Turska je Europa... bar pola Turske :1:
« Zadnja izmjena: 16. Ožujka 2016, 22:42 od The Dude »

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #104 u: 17. Ožujka 2016, 01:45 »
Pa Turska je Europa... bar pola Turske :1:
a i obrnuto..
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.