Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Molim jedan savet

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: Molim jedan savet
« Odgovori #15 u: 10. Rujna 2009, 14:55 »
Sa barutom vam se najbolje upušuju lule :121:
:68: Upravo tako! Moram ga izvaditi:  :156:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #16 u: 10. Rujna 2009, 15:00 »
Sa barutom vam se najbolje upušuju lule :121:

Da, da, prvo malo meda na stijenke, pa zakuriš barut, onda to sve prosipaš na stol i pljuneš u taj pepeo i namažeš na stijenke žarnice! I eto, imaš cake samo takav!
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #17 u: 10. Rujna 2009, 15:07 »
Saša... :146:
A buljenje u žarnicu te dovodi do nirvane nekakve?  :36:

Pa nije baš nirvana, ali u određeno blagostanje definitivno... Pogotovo dok nisam naspavan.. Vraća me u "centar" :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

herr Bolto

• Zagreb
  • **
    Peče me jezik
  • 117
« Odgovori #18 u: 10. Rujna 2009, 18:46 »
Da, nema potrebe za isprikama! Svoje mišljenje uvijek možeš iznijeti, bez obzira složili se mi oko toga ili ne. Ali, kada već iznosiš svoj stav, onda molim te i stoj iza njega, a ne odmah, ispričavati se! Ja sam friški pušač lule (cca 3 mjeseca), no uz ekipu tu na forumu i u klubu, moram priznati da jako brzo napredujem, te im se od srca svima zahvaljujem! Vjerovatno sam probao više duhana i saznao više informacija nego netko ko puši već ohoho godina!
Jedino što mi ide na živce su floskule tipa meer pomaže pri upušavanju lule, hladan dim,...! Samo me isto tako interesira na koji način meer povećava užitak? To ga ti malo sa "maricom" miješaš, jeli? :68:
Ako do sada nisi, onda probaj puÅ¡iti sa meer granulatom, ja se uopće nisam razočarao (mada sam isprva takoÄ‘er bio skeptičan)...a Å¡to se tiče marice, ma koji vrag će mi to  :1: ...alkohol poboljÅ¡ava učinke puÅ¡enja (točnije, nikotina)...znanstveno dokazano  :77:
It always turns out better then you hoped for