Dakle, drugovi moji, na sto sam muka...
Situacija je sljedeća, kako mi se bliži jubilarni 30-ti roÄ‘endan, a kako u druÅ¡tvu i u obitelji uvijek imamo obiÄaj da slavljenik kaže Å¡to bi htio za poklon - ja sam reko lule
To će mi ostati lijepa i trajna uspomena na ulazak u Äetrdesete, znat ću uvijek od koga sam ju dobio, ali bar tu vama ne moram nabrajati sve razloge zaÅ¡to sam rekao da baÅ¡ to želim..

Dvije meerice sam na raÄun roÄ‘endana već dobio, prvu Altinokicu raÄ‘enu po narudžbi od Katarine, a drugu IMP-icu s korom od mame i brata. I svaki put kad ih zapalim se sjetim od kog je, odliÄne su to uspomene.
E sad, mogu izabrati 2-3 lule neke prosjeÄne vrijednosti (100-150€), jer se radi o 3 razliÄita druÅ¡tva ili jednu zvijersku hendmejdicu pa da bude od svih tih ljudi zajedno...
Žarko si želim jednu Senatorovku i jednu od MrPipesa, ali su deÄki oÄito shvatili koliko dobro rade i koliko vrijede pa su digli cijene. Senatorovke koje mi se sviÄ‘aju su sa poÅ¡tarinom cca 250€.. htio bi lulu nekog mladog majstora, joÅ¡ ne prejako razvikanog.
A opet gledam, u DanPipeu ima krasnih lula, sad sam se zaslinio na Jirse pa uzeti neku Jirsicu i recimo Strambachov calabash?
Šta napraviti, šta?? Pomozite, na rubu sam