Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

KAKO DA RESTAURIRAM LULE OBZIROM FA SU MI NA DVE SE POJAVILE RUPE

dusanzarin

• *
    Bijeli zubi
  • 9
POŠTOVANI MODERATORE ILI FORUME IMAM PROBLEM A NE ZNAM KAK GA RJESIT NAIME NA DVE LULE MI SE POJAVILE RUPICE ALI NE NA USNIKU NEG NA OVOM DRUGOM DIJELU ODOLE PA ME ZANIMA KA TO RESTURIRAT I DA LI IM IMA POMOĆI UOPĆE JER STVARNO NEZNAM KAK TO SANIRAT A TREĆA JE PUKLA NA ONO DIJELU GDJE ULAZI USNIK AKO IMA POMOĆI POMAOZITE MI DA ZNAM POZDRAV I UANPRIJED ZAHVALAN DUSANZARIN
« Zadnja izmjena: 26. Kolovoza 2009, 09:41 od bayro »

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: KAAKO DA RESTAURIRAM LULE OBZIROM FA SU MI NA DVE SE POJAVILE RUPE
« Odgovori #1 u: 26. Kolovoza 2009, 07:21 »
Prije svega pozdrav i dobrodošao na forum. Prvo bih te zamolio da se predstaviš članstvu u temi upoznavanje, nadalje ako nije problem nemoj pisati verzalom.

Što se restauracije progorene lule tiče, mislim da ti je najbolje kupiti novu lulu. Ova druga s puknutim usnikom bi se vjerojatno dala srediti, no bolje da o tome naš majstor Dotter da konačan sud.
« Zadnja izmjena: 13. Srpnja 2010, 09:22 od McKurilj »
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: KAAKO DA RESTAURIRAM LULE OBZIROM FA SU MI NA DVE SE POJAVILE RUPE
« Odgovori #2 u: 26. Kolovoza 2009, 08:46 »
ovu s puknutim vratom lule bi se dalo sanirati. zalijepi se pukotina, izvana ošmirgla i eventualno se stavi neki prsten na kraj vrata kao pojačanje i kako se pukotina ne bi opet otvorila. ali teško je ovako reći na neviđeno.
Keep it simple!

Drezgality

• Sremska Mitrovica - Srbija
  • *
    Bijeli zubi
  • 18
  • Good Stanwell is smoked Stanwell
Odg: KAKO DA RESTAURIRAM LULE OBZIROM FA SU MI NA DVE SE POJAVILE RUPE
« Odgovori #3 u: 28. Kolovoza 2009, 17:27 »
Ajde komsija Dule, nije ti na odmet rubrika upoznavanje ;)  godine su u pitanju :D
Unutar sebe, pronadji sebe, i zapamti do kraja zivota da si to samo ti... unutar sebe