Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Kesling pipes

herr Bolto

• Zagreb
  • **
    Peče me jezik
  • 117
Odg: Kesling pipes
« Odgovori #15 u: 09. Rujna 2009, 14:01 »
No, "fax i prax" te ne bi trebali spriječiti da jedan čevrtak ili nedjelju u 18 sati ne svratiÅ¡ do Nove Vesi 57-b i  ne upoznaÅ¡ Muppete, Silent Boba, Papa Å trumfa, Dugog, Kudrea, letećeg Damira i ostale...

Hm, Nova Ves, to je tamo kod Kaptol centra blizu ako se ne varam. Nisam do sada pratio kada su druženja, ali ako je tako krajem tjedna, odlično. Ako se pojavim, nemojte se čuditi Å¡to sam nervozan ili Å¡utljiv, ipak sam ja dijete od 22 godine  :1:
It always turns out better then you hoped for

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #16 u: 09. Rujna 2009, 14:05 »
Da, prođeš Kaptol Centar i nastaviš samo ravno ulicom. Kad s desne strane vidiš neki crkveni kompleksić i pekaru Trajković - preko puta u dvorištu smo mi! Vidjet ćeš 4-5 srebrnih auta.

Bez brige, navikli smo i na nervozne i na Å¡utljive... samo kaj su se ti Å¡utljivi sad tako raspričali da ne mo'Å¡ do riječi od njih!!  :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #17 u: 09. Rujna 2009, 14:13 »
Hm, Nova Ves, to je tamo kod Kaptol centra blizu ako se ne varam. Nisam do sada pratio kada su druženja, ali ako je tako krajem tjedna, odlično. Ako se pojavim, nemojte se čuditi Å¡to sam nervozan ili Å¡utljiv, ipak sam ja dijete od 22 godine  :1:
I ja sam bio šutljiv prvo vrijeme, čak sam dobio i nick: Silent Bob!! Zato se sada ne gasim!! :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #18 u: 09. Rujna 2009, 14:16 »
Prvo vrijeme?!?!? Prvih mjesec dana smo samo čekali da razneseš sebe i pol kluba skupa sa sobom :68:

Psiho i te spike :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #19 u: 09. Rujna 2009, 14:23 »
Prvo vrijeme?!?!? Prvih mjesec dana smo samo čekali da razneseš sebe i pol kluba skupa sa sobom :68:

Psiho i te spike :68:
:63: Skoro se ponovio Columbine u klubu piperson!  :1:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #20 u: 09. Rujna 2009, 14:27 »
Pa da. Strava. Imali smo i plan da ja kričim ZALEGNI ako vidim da potežeš nekakve upaljače ili ako primjetim nekakve žice po tebi :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #21 u: 09. Rujna 2009, 14:43 »
Pa da. Strava. Imali smo i plan da ja kričim ZALEGNI ako vidim da potežeš nekakve upaljače ili ako primjetim nekakve žice po tebi :68:
A di bi ti "zalegao" sa svojih 2 i pol metra? Zauzeo bi mjesto i taji i keki! I to pod njihovim stolom, gdje je pod uvijek najprljaviji!  :68:
-Confucius