Hm, zanimljiva ideja. Ja sam shvatio "dobroÄinstvo" kao ideju da se lule koje ne puÅ¡imo Äesto, poklanjaju mladim lulaÅ¡ima, tj. poÄetnicima koji nemaju apsolutno nikakvog iskustva, niti dovoljno financijskih sredstava da si u startu priuÅ¡te viÅ¡e lula! Meni je bilo izuzetno drago, kada su mi ljudi s foruma kao apsolutnom poÄetniku pomogli i poklonili lule. Moram priznati da mi je to bila jedna prekrasna gesta! Dotter mi je nedavno isto poklonio lulu, koja ima poseban "status" u mojoj skromnoj kolekciji! Tako da sam i ja shvatio to kao svojevrstnu ideju, te sam jednom "preobraćeniku" (pokuÅ¡ava se ostaviti cigareta, te preći iskljuÄivo na lulu) poklonio jednu lulu! Smatram da se poÄetnicima treba maksimalno pomoći, te im biti apsolutna podrÅ¡ka u nastojanju da lulu prihvate, ne samo kao sredstvo za puÅ¡enje, nego kao većina nas, svojevrstan hobi, koji nam pruža neopisivo zadovoljstvo u životu!
Tvoja je ideja također hvalevrijedna, te me baš zanima hoće li ikada zaživjeti tu na forumu?
Također bi m bilo izuzetno drago da se skupimo u klubu svi koji mogu sa foruma (Slovenija, Srbija, Hrvatska), te možda napravimo kao nekakav susret, druženje i "garage sale" (prodaja duhana i lula koje nisu u opticaju)!