Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Mjenjačnica

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Mjenjačnica
« u: 08. Rujna 2009, 00:28 »
Prvi put kad sam sreo naÅ¡eg  :77:, mi je poklonio staru Petersonku i to je neÅ¡to Å¡to neću nikad zaboravit.

U tom duhu sam dobio ideju, da bi mogli ovdje mijenjati lule i duhane.
Recimo ja imam lulu, koju ne pušim često, pa bih je mijenjao za limenku duhana... simboličan trading.

princip: staviÅ¡ lulu ili duhanu  u taj post i čekaÅ¡ na ponude... ima netko za igru?
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: Mjenjačnica
« Odgovori #1 u: 08. Rujna 2009, 08:37 »
Hm, zanimljiva ideja. Ja sam shvatio "dobročinstvo" kao ideju da se lule koje ne puÅ¡imo često, poklanjaju mladim lulaÅ¡ima, tj. početnicima koji nemaju apsolutno nikakvog iskustva, niti dovoljno financijskih sredstava da si u startu priuÅ¡te viÅ¡e lula! Meni je bilo izuzetno drago, kada su mi  ljudi s foruma kao apsolutnom početniku pomogli i poklonili lule. Moram priznati da mi je to bila jedna prekrasna gesta! Dotter mi je nedavno isto poklonio lulu, koja ima poseban "status" u mojoj skromnoj kolekciji! Tako da sam i ja shvatio to kao svojevrstnu ideju, te sam jednom "preobraćeniku" (pokuÅ¡ava se ostaviti cigareta, te preći isključivo na lulu) poklonio jednu lulu! Smatram da se početnicima treba maksimalno pomoći, te im biti apsolutna podrÅ¡ka u nastojanju da lulu prihvate, ne samo kao sredstvo za puÅ¡enje, nego kao većina nas, svojevrstan hobi, koji nam pruža neopisivo zadovoljstvo u životu!
Tvoja je ideja također hvalevrijedna, te me baš zanima hoće li ikada zaživjeti tu na forumu?
Također bi m bilo izuzetno drago da se skupimo u klubu svi koji mogu sa foruma (Slovenija, Srbija, Hrvatska), te možda napravimo kao nekakav susret, druženje i "garage sale" (prodaja duhana i lula koje nisu u opticaju)!
« Zadnja izmjena: 13. Srpnja 2010, 09:46 od Kova »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 08. Rujna 2009, 09:14 »
Da, dobra ideja. Ja imam doma duhana koji stoje već skoro 10 godina neotvoreni a koje ja sigurno neću nikada pušiti. Nekome bi sigurno odgovarali.

A jednom ili dvaputa godišnje bi se stvarno svi mogli okupiti na nekoj lokaciji i družiti se. Mislim da je jesen jako dobro vrijeme za tako nešto, a primjetio sam da se i skoro svi Pipe Show-ovi po svijetu održavaju na jesen.
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #3 u: 08. Rujna 2009, 10:52 »
Znači, možemo donijeti vanilije, cherry-je i manga?  :1:
« Zadnja izmjena: 08. Rujna 2009, 10:54 od kovaxx »
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 08. Rujna 2009, 11:02 »
Da, pa to jedino i imamo za dijeliti :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 08. Rujna 2009, 11:03 »
Moramo pod hitno nekog novog dovesti, da mu možamo uvaliti svu tu silinu "delicija"!  :1:
Ja prihvaćam sve od Petersona, do MB OC-a, ako netko baÅ¡ ne želi to puÅ¡iti! U zamjenu dajem mjesto kraj Dottera u klubu!  :36: Za duhane se naravno, ne Å¡alim!!!
« Zadnja izmjena: 08. Rujna 2009, 11:05 od kovaxx »
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 08. Rujna 2009, 11:11 »
Mjesto kraj mene ti toliko malo znači da ga tako lako dajeÅ¡?? Ja znam da na tržiÅ¡tu ono ima veliku vrijednost, ali tako ga nuditi...  :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #7 u: 08. Rujna 2009, 11:28 »
Ma ne, mjesto kraj tebe u klubu mi ima jednu posebnu sentimentalnu vrijednost! Ja u principu želim prepustiti to mjesto nekom drugom, jer doma kad sjedim za stolom, stalno okrećem lijevo glavu, u nadi da ću vidjeti svog prijatelja Dottera! Moram se rijeÅ¡iti te opsesije, a isto tako, zadnji puta ti se u onoj tvojoj toaletnoj torbici razlio Chanel-ov parfem, pa me bolila glava od njega!  :68:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #8 u: 08. Rujna 2009, 11:31 »
Gle, imam ja kartonske izvedbe svoje pojave u 1:1 skali, mogu ti dati jednu za doma, ako želiš.
Nije Channel, Pino Silvestre se prolio po Clanu. Sad ima aromu ko Zeleni Sillem :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #9 u: 08. Rujna 2009, 11:36 »
Gle, imam ja kartonske izvedbe svoje pojave u 1:1 skali, mogu ti dati jednu za doma, ako želiš.
Nije Channel, Pino Silvestre se prolio po Clanu. Sad ima aromu ko Zeleni Sillem :68:
Može, ali samo u sjedećoj pozi, poÅ¡to mi to treba samo dok sjedim za stolom! A, ako imaÅ¡ i u stojećoj, nema beda, budem te okitio za Božić! Pa, da mi se djeca vesele svake godine...Tata, tata, kada ćemo kititi Dottera?  :1:
Å to se tiče Sillema, trebaÅ¡ tu "kemiju" poslati grgi u Essek, poÅ¡to je on specijalista za Silleme!  :68:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #10 u: 08. Rujna 2009, 11:38 »
Daj meni jednu, treba mi za po doma da  :160: ima negdje nogu dići kad mu je frka!  :36:

Ak je za Bubija to ti donesem 15cm varijantu :1:

Zlobniče!!!
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #11 u: 08. Rujna 2009, 11:39 »
Može, ali samo u sjedećoj pozi, poÅ¡to mi to treba samo dok sjedim za stolom! A, ako imaÅ¡ i u stojećoj, nema beda, budem te okitio za Božić! Pa, da mi se djeca vesele svake godine...Tata, tata, kada ćemo kititi Dottera?  :1:
Å to se tiče Sillema, trebaÅ¡ tu "kemiju" poslati grgi u Essek, poÅ¡to je on specijalista za Silleme!  :68:

Aaahahahaahahah, pa kakvi ste gadovi!!! Dokle to ide, dokle?!?!?!?  Aaaahahahahhaha :68: :68:

Kad ćemo Dottera kititi... :68:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #12 u: 08. Rujna 2009, 13:20 »
Kitit ćete vi, kitit... :145: