Pa da krenem redom:
-koliko sad vidim kuglice su isto magnetne ali ako i nisu od ovih magneta će se sigurno magnetizirati, dosta su jaki
-lule dobro stoje ali obzirom da nema udubljenja nego su na ravnom malo se okreću oko svoje osi ali ne ispadaju magneti su odliÄni, možda bi trebalo napraviti udubljenja sa gornje strane podstaviti sa filcom ili već neÄim i onda bi lule bolje sjele u rupu te mislim da bi puno bolje ležale, ali i ovako je dobro ( to mi je sad idea za razradu drugih stalaka)
-trebalo mi je par sati nakon Å¡to sam imao ispiljenu dasku ove veliÄine koju vidiÅ¡, grubo se poÅ¡mirglaju strojno, prefalcaju se rubovi i izbuÅ¡e se rupe ispod, nakon toga dosta truda sa finim Å¡mirglom pa sa gumenim Å¡mirglom, te onda laneno ulje, pa gumeni Å¡mirgl, pa opet laneno ulje i joÅ¡ jedno isto tako, poslije se lagano ispolira krpom ili filcom, može to joÅ¡ bolje ali mi se nije dalo viÅ¡e.
-magneti sa kuglicama su cca 100kn (3 kompleta) + drvo i rad, ne znam sad kolko bi ovo vrijedilo u trgovini ali sami znate cijene stalaka, ovo je sigurno jeftinija varijanta ako nije skupo drvo.
ETO ima još pitanja?