Posle visemesecnog cekanja na drugu poruku promenim lozinku u subotu i ulogujem se kao clan

Trebalo je da me neko (u ovom slucaju moja cura)

pa da pomerim guzicu i uradim to...
Daklem: ja sam Milos Kostic, zvani SSeki, rodom iz Niss, zivim i radim u Beloj Crkvi u Banatu. Neozenjen i bez dece

Po struci sam profesor istorije (i voleo bi da znam ko je od vas sta po struci - pravim profil

), po nacionalnosti motordzija (bajker) srpskog porekla (nije bitno al nek je transparentno, sto rekli srpski novinari). U zivotu me svasta zanima:motori, satovi, starine, upaljaci, knjige, karte, avioni, oruzje, vojska, muzika, lov, pecanje... Vise ne znam ni sam. Lulu pusim oko 4godine, 2002-3, pa nestalo duvana, pa mi

kolega proslog proleca kaze da u Vrscu ima duvana, ja

i kao dete u prodavnici igracaka

Jaoj srece kad ga

posle 5 godina sranja od cigareta

Tamo je "samo falilo od popa uvo", sto rekli kod mene na jugu. Razni MB-i, Holger danske, Backwoods.. Ne smatram sebe nekim ko je expert da komentarise duvane, sem "svidja mi se - ne svidja mi se". Svidja mi se jako beli i zlatni Captain Black, crna Amphora (nisam je odavno vido, da li se jos proizvodi?), Borkum Riff whiskey (neko rece da je los, moje misljenje je APSOLUTNO SUPROTNO) i kao vrh Backwoods (kog,jelte,nema

). Svidjao mi se i Amsterdamer, ali mi je bio malo ljut, verovatno sto je bio suv. MB duvane nesto ne mirisem. Moze da prodje samo crna ambrosia, i to ako bas nema sta drugo da se zapali. Sto se lula tice,imam ih preko 20, iako su u aktivnoj upotrebi 10-tak. Ostale su ili neke uspomene ili traze popravku (to se kod mene radi zimi, kad se ne moze na pecanje i kad su sva isparenja od lakova MOJA

) Nisu bog zna sta, ali su moje,pa prema tome najbolje su na svetu

Dakle: peterson 999 (ona sa slike iz teme nabavka u bg-u), Silvano Melania (inace o ovoj firmi ne znam nista, vredi li cemu?), meer made in tanzania, (rezbarena nekim crnackim motivima i ima slona na usniku)dosta je prljava ali ne dimi lose, Sahin (poklon od cure. kad smo kod nje, ne pusi, ali mi vrlo cesto uzme po koji dim, "da ne ide u vetar"

A moze da pise i recenzije duvana-uvek pogodi na koje kolace mirisu

) Zatim tu je dublin junior *Blackwood*(tako pise, sa zvezdicama, takodje nemam pojma nista o njoj), Black star de luxe (isto nemam pojma), Lorenzo spitfire, dve kupljene u bg kod "gavrana", covek kaze da su Aldo Moreli, neka druga klasa(jednoj je ukrivo izbusena rupa za dim, a druga ima manju gresku u lakiranju). Ne znam, da li mu se moze verovati sto se tice proizvodjaca? Ali se obe jako lepo puse. Dalje, tu je falcon(kolekcionarski primerak, ne svidja mi se narocito),kopija falcona Kapitan(mislim da je ceska), tri komada bruyere garantie (ovo bi trebalo da znaci isto sto i real briar, zar ne?) nekoliko real briar, a ima i par bezimenih glava. Uglavnom nabavljano po buvljacima za sitne pare. A da, tu su i tri nekakva "speciala", mislim da je ono bukva, lakirana obicnim lakom za parket

Inace, moj cale je neko krace vreme pusio lulu pre no sto sam se ja rodio, i imao jednu takvu "specijalku" sa poklopcem. Igrao sam se sa njom kao klinac

I sad imam istu takvu, koristi mi zimi dok vrtim varalicu na stuku a duva vetar

Inace, ovde lulu pusi jos samo jedan covek koji je jako poznat i priznat u gradu. Par puta smo

zajedno, pa su 'teli da nas

sto nam duvani lepo mirisu (on pusio MB OC a ja beli C black). Zezali smo se da osnujemo klub luladzija, ali sad vidim da je bolje da osnujemo "istocnu podruznicu istocne podruznice", ukoliko nam to starija gospoda dozvole (da se razumemo, starija po "cinu"

) Inace i moji drugovi se ogrebu ponekad, ali studentarija, nemaju para za ovaj "sport".
Imam jedno strucno pitanje za lingviste: KOJI JE MAMLAZ ZA NESTO STO NE VALJA REKO DA NE VREDI NI LULU DUVANA!?!?!? Trebalo bi ga

pa

i na kraju
Oproscavajte, ja ga oduzih... I ne zamerite sto me nece biti cesto ovde, jos sam na dial up-u, nema tehnickih mogucnosti za adsl
P.S. Neka mi neko iz bg-a javi gde se okupljate, relativno cesto dolazim kod cure u bg, pa bi da navrnem koji put na

i