Dobar dan,
evo sinoć sam iÅ¡ao prvi puta upuÅ¡iti novu lorenzo ( lovat ) lulu sa mc baren -original choice duhanom ( jaÄine 1 ).
nasipao sam duhan do vrha lule i lagano palcem pritisnuo do jedne trećine lulu i rahlo je bilo, kada sam provjerio prije nego Å¡to sam palio lulu povukao sam par puta i zrak je nesmetano prolazio ( kao Å¡to sam proÄitao da tako treba biti ).
zatim sam naisao na prvi problem , nije bas jednostavno spretno to izvesti pogotovo kad ni ne vidim dali dobro palim sa Å¡ibicom i da li palim cijelu povrÅ¡inu. s tim sam se pomuÄio malo i prvo lažno paljenje sam napravio, tamperom sam malo lagano stisnuo pepeo. to sve sam ponovio jos jednom. i onda treci put isto ( to bi bilo pravo paljenje? ) i bio sam zbunjen jer sam ocekivao drugacije pusenje, mislio sam da ce dima biti viÅ¡e, a ja sam dim vidio poÅ¡teno, onak da sam mogao sa guÅ¡tom ispuhnuti samo kada sam pripaljivao, svaki sljedeći udah je bilo sve manje, i tako nekih 30 tak minuta i popuÅ¡io sam svoju prvu trećinu. cijelo vrijeme sam pazio da se ne pregrije lula i nije doslo do toga. e sada
bi ja vas zamolio da mi kazete ako sam nesto krivo radio ili ako sam nesto joÅ¡ trebao uciniti, da li je to vrijeme koliko je gorilo bilo uredu za 1/3 punjenja? i kako to izgleda sa dimom? kad VI puÅ¡ite, da li dima ima cijelo vrijeme puno ili? i da moram priznat da u ustima danas imam lagani osjecaj manjka okusa, nije da me peÄe jezik bas ali onak neki Å¡ugavi osjecaj oko nepca takoÄ‘er, jel to normalno poÅ¡to prvi put puÅ¡im i kako će to ubuduće ici? PUNO HVALA SVIMA koji mogu dati neki koristan savjet.