Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Kupujem LULU

cito

• *
    Bijeli zubi
  • 5
Kupujem LULU
« u: 29. Rujna 2009, 11:40 »
Pozdrav svima,
Ja sam novi ovdje. Htio bih kupiti lulu i počet puÅ¡it lulu. Bio sam u Masarikovoj i sve su po 1000 kn. Stoga sam mislio kupiti polovnu jer sam totalni početnik (ne znam niÅ¡ta). PuÅ¡im cigarete i dosta mi je uvlačenja kemikalija i kancerogenog  izbiljenog papira, a volim puÅ¡it. Zapravo su ljudi počeli umirati od raka kad su ih kompanije naučile  da uvlače dim iz malih cigareta sa filterom i uniÅ¡tile uživanje u puÅ¡enju. Ovo kako danas puÅ¡im nije uživanje već drogiranje. 

Ovo trebam: Lulu jeftinu (početnicu) + tečaj punjenja i održavanja + upute za nabavljanje dobrog duhana.

Hvala svim na pomoći

Ante       

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Kupujem LULU
« Odgovori #1 u: 29. Rujna 2009, 11:46 »
Imaš ovdje na forumu brdo informacija o svemu što si pitao.
Jeftinih a kvalitetnih lula imaš u Mercatoru u Vukovarskoj. DC lule, u tobaccu unutra. Cijene do 300kn.

A navrati do kluba na poduku, najbolje ćeš s nama naučiti, uživo.
« Zadnja izmjena: 29. Rujna 2009, 11:51 od Dotter »
Keep it simple!

cito

• *
    Bijeli zubi
  • 5
« Odgovori #2 u: 29. Rujna 2009, 18:31 »
Hvala svima na pomoći

Bio sam kod goge i kupio lulu Dr. Hardy sa filterom (možda sam trebo bez filtera). doÅ¡la je 200 kn. Kupio sam  filtere stalak, pamućne čistaće, pribor, i Mac BAren Virginia no1. Danas sam malo upuÅ¡io Lulu. Poludit ću dok prodje 24sata.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 29. Rujna 2009, 19:09 »
Hvala svima na pomoći

Bio sam kod goge i kupio lulu Dr. Hardy sa filterom (možda sam trebo bez filtera). doÅ¡la je 200 kn. Kupio sam  filtere stalak, pamućne čistaće, pribor, i Mac BAren Virginia no1. Danas sam malo upuÅ¡io Lulu. Poludit ću dok prodje 24sata.

Odabrao si vrhunski duhan! Moj favorit od MacBarena!!
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 29. Rujna 2009, 23:55 »
Ma malo ce ga jace ugristi za jezik, ali je zato aroma duhana fantasticna!
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 30. Rujna 2009, 08:15 »
Da, ja sam počeo na tatinim lulama, imao je par stvarno dobrih komada koje i danas koristim skoro pa svakodnevno.

Ali ja sam isto pobornik da se treba naučiti na jeftinijoj luli (ne znači lošijoj). Svima to uvijek savjetujem.

Evo ovaj vikend sam bio na svadbi frendu koji se uz mene ovo ljeto zapalio za lulu, učio sam ga svemu tih tjedan dana koliko smo bili skupa na moru. Kupio je neku jeftinu lulu, naučio sve na njoj i oduševio se kad sam mu na vjenčanje poklonio svoju zadnju rustikarenu lulu.

Mislim da postoji vrijeme za sve. Ne treba odmah kupiti vrijesušu, meericu, mortu, glinenu, maslinu...
Gušt je u otkrivanju malo po malo, barem meni. Treba se naučiti na prosječno da bi znao cijeniti (i preoznati) dobru stvar.
Keep it simple!

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #6 u: 30. Rujna 2009, 09:13 »
Slazem se u potpunosti sa Dotterom, bolje postepeno otkrivati svet lule.
Treba uzeti neku jeftiniju lulu i polako gustati, a potom se upustati u dalja istrazivanja ovog tajanstvenog sveta obavijenog gustim dimom.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #7 u: 14. Listopada 2009, 17:28 »
Sad govorim u svoje ime, ako si zainteresiran, možemo se naći na piću i na luli, pokažem ti neke svoje lule. A kad imam nešto gotovo, uvijek to ovdje objavim pa se zainteresirani jave :1:
Keep it simple!

beky

• *
    Bijeli zubi
  • 46
« Odgovori #8 u: 17. Listopada 2009, 14:58 »
koja je to najniža cjena a da bi lula bila kvalitetna ?

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #9 u: 17. Listopada 2009, 15:26 »
Nove lule u ZG - oko 200tinjak kn
TAKE ONE FOR THE TEAM!

beky

• *
    Bijeli zubi
  • 46