Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

novi clan

popaj

• beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 1
novi clan
« u: 29. Rujna 2009, 18:50 »
Veliki pozdrav svim clanovima ovog foruma. Posto sam nov zeleo bih da se predstavim : iz Beograda sam i nisam pusac. Ni lule, ni cigarete ni cigara. Stavise nikad nisam pusio niti sam stavio cigaretu u usta. O luli i da ne govorimo. Ne nisam od onih sto propagiraju borbu protiv pusenja, nemam nista protiv toga. Moja supruga je strastveni pusac pa zivimo u sretnom braku vec 13god. Sticajem okolnosti upoznao sam coveka koji je sad moj dobar prijatelj i koji je pasionirani ljubitelj lule. Od prvog momenta kad smo se upoznali zaintrigirala me lula, miris duvana ( koji je opojan, sa predivnim mirisom i aromom ) a nadasve cela ta ceremonija punjenja lule pripaljivanja i samog opustanja u pusenju. Videci da me zanima on mi je ponudio da probam sto sam ja i ucinio. Povukao sam dva dima ( naravno samo sam puckao nisam uvlacio dim ) i shvatio da je osecaj fantastican. On se na to nasmejao ponudio se da mi pokloni jednu lulu ako pozelim da pocnem da pusim. Inace on ima poveliku kolekciju lula ( oko 30 ) i skoro celo vece smo proveli u tom razgovoru, on kao strucnjak i ja kao totalan laik. Naravno na prvu loptu sam odbio njegovu ponudu jer boze moj imam 46 god. i u zivotu nisam zapalio. Ali sto vise vreme prolazi i sto ja vise o tome razmisljam sve vise zamisljam sebe sa lulom u ustima. I mogu vam reci da sam sad veoma blizu tome. Zato sam se i uclani na ovaj forum i mogu vam reci da sam ga procitao celog pre pisanja ovog teksta, i veoma sam impresioniran ! I lulama i duvanima i clanovima ovog foruma ! Isto tako mogu vam reci da sam prelomio...nabavicu svoju prvu lulu i duvan. Koje...to jos ne znam, kao sto rekoh totalni sam laik i ko bi se snasao u tolikoj ponudu lula i duvana a vidim i da su prilicno skupe. Mozda i mi i ovaj moj drugar pokloni neku kao sto je i obecao.... Malo sam se raspisao...dosta je za pocetak... javljam se kad nabavim prvu lulu...mada ne sumnjam da ce to biti tezak izbor  :1:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: novi clan
« Odgovori #1 u: 29. Rujna 2009, 19:16 »
DobrodoÅ¡ao na forum! Lijepa priča, a za lulu ne može biti ni prekasno a niti prerano  :1:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 29. Rujna 2009, 19:30 »
Već vidim kamo ovo vodi! Da sam tete u dječjem vrtiću davio latakijom!  :105:

Zapravo sam mislio na malu MaÅ¡u, ali izgleda da si i ti imao lulu dok si bio mali Tajo  :77:
Keep it simple!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #3 u: 29. Rujna 2009, 19:41 »
Dobrodošel!

ZIG  ZAG

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #4 u: 29. Rujna 2009, 21:49 »
Dobrodošao!

Lulu si nabavi Å¡to prije i život će ti sigurno dobiti jedan drugi, ljepÅ¡i smisao.  :61:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #5 u: 29. Rujna 2009, 21:51 »
Dobrodošao!
Ja nikad nisam puÅ¡io cigarete, samo sam se kadkad davio cigarama ali nije bilo to ono pravo. A lule su mi mrak. Vidjet čeÅ¡ i sam  :1:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #6 u: 29. Rujna 2009, 22:19 »
Dobrodošao!
 :61:

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik
  • 190
« Odgovori #7 u: 29. Rujna 2009, 22:23 »
Dobrodošao :61:

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #8 u: 29. Rujna 2009, 22:53 »
ako nemas prevelikih cimanja u vezi posla ili kojegega drugog nemoj ni da pocinjes - sam si primetio da je skup "sport". ako si prenapet, lulu u usta i na dunav, i niko te vise ne moze iznervirati. u svakom slucaju dobrodosao!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #9 u: 30. Rujna 2009, 00:24 »
Dobrodošao!

Eh, osim dobrodoslice, mogu ti reci samo to da ces poslije par dana pusenja lule otkriti da dosad nisi vidio pored zdravih ociju.

I jos nesto, NE DIRAJ TAJU!
 :1:

:161:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #10 u: 30. Rujna 2009, 08:52 »
Dobrodošao! :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

shegi

• Beograd
  • *
    Bijeli zubi
  • 72
« Odgovori #11 u: 02. Listopada 2009, 19:01 »
DOBRODOÅ AO!!!  :36: :36: :36: :61:

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #12 u: 03. Listopada 2009, 21:42 »
Dobrodošao! Pozdrav iz Slovenije!
Pošto je lula stvar relaksacije, znaći tu i tamo, po svom ukusu, možeš biti siguran, da te neće povući u ovisnost od nikotina. Osim ako sam odlučiš pušiti redovno više puta na dan. A u svojim godinama, svakako je treba odlučiti, od čega ćeš umreti kad ostariš. Kad odapneš u devedesetoj, moći će ljudi reći: "pa pušio je lulu, to ga je i ubilo"!
~~~ Aleš iz Maribora ~~~