Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Uhodavanje

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Uhodavanje
« Odgovori #45 u: 06. Veljače 2009, 07:37 »
Šta je mašinjista?
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #46 u: 07. Veljače 2009, 13:27 »
Nažalost nema te opcije.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #47 u: 07. Veljače 2009, 13:53 »
Saša, možeš u browseru isključiti loadanje slika, koji browser koristiš?
TAKE ONE FOR THE TEAM!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #48 u: 23. Veljače 2009, 23:04 »
Vidim kako neki članovi uz "nick" imaju lule (označeno zeleno), a neki imaju zvijezde (označeno crveno)

pa molim ako mi netko može odgovoriti koja je razlika :52: ili čemu služi ?!?

unaprijed HVALA!

ZIG  ZAG

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #49 u: 23. Veljače 2009, 23:28 »
Lule označavaju administratore, a zvijezde označavaju forumaše koji su bili članovi na starom forumu.

charlie

« Odgovori #50 u: 23. Veljače 2009, 23:33 »
Pa jedni posežu po lulama a drugi po zvijezdama  :88:

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #51 u: 24. Veljače 2009, 13:10 »
Lule označavaju administratore, a zvijezde označavaju forumaše koji su bili članovi na starom forumu.

Pa jedni posežu po lulama a drugi po zvijezdama  :88:

Mali ispravak: lule označavaju broj postova - bijeli zubi, peče me jezik, bacam filter i slično...do oblak dima.
Piperson označava stare članove - nešto kao nagrada za vjernost, koji su tu već godinu dana (i više), a crveno su označena imena administratora - sa sada su nas četvorica - Keko, Kruno, Beluga i moja malenkost, dok bi zeleno bio označen moderator (kojeg nemamo jer na i ne treba uz četiri administratora).
Tako da neki imaju i lule i zvijezde, a novi članovi za sada skupljaju lulice - ovisno o postivima, a koncem godine dijelimo činove!  :36:

HVALA svima na odgovorima.
ZIG  ZAG

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #52 u: 27. Veljače 2009, 14:46 »
Danas smo imali mali ispad u radu servera na kojem se nalazi forum i stranica. Kvar se otklanja, no moglo bi se dogoditi da opet neko vrijeme pristup bude onemogućen. Ja se brinem za da imamo uredan backup svega u slučaju većeg kvara.

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #53 u: 27. Veljače 2009, 16:14 »
Usput, starog foruma više nema... nadam se da Kruno da si uspeo da i njega back-up uješ? Šteta bi bila da su i neke pametne stvari odande otišle u nepovrat...

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #54 u: 27. Veljače 2009, 16:53 »
Danas smo imali mali ispad u radu servera na kojem se nalazi forum i stranica. Kvar se otklanja, no moglo bi se dogoditi da opet neko vrijeme pristup bude onemogućen. Ja se brinem za da imamo uredan backup svega u slučaju većeg kvara.

A kaj se konkretno dogodilo?
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #55 u: 27. Veljače 2009, 17:37 »
@ Beluga: Stari forum je i dalje "aktivan", još nije ugašen.

@ Robi: Ne znam točno što je bilo, na upit tehničkoj službi hostinga dobio sam odgovor da su imali manji tehnički kvar, a što je točno u pitanju ne znam. No nije ništa veliko jer downtime je bio nekih 30-tak minuta.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #56 u: 09. Ožujka 2009, 13:01 »
Od danas gostima je onemogućeno pregledavanje foruma. Tko nas želi čitati neka se lijepo registrira i javno predstavi.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #57 u: 09. Ožujka 2009, 13:05 »
Odlično, to je dobra stvar!
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #58 u: 09. Ožujka 2009, 13:12 »
Puno se osobnih informacija vrti tu na forumu. A nešto me paranoja hvata od tih gostiju, koliko čujem puno ljudi koji su nekad bili na forumu, a više nisu redovito nas prate. Mislim da nema potrebe za dodatnim objašnjenjem.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #59 u: 09. Ožujka 2009, 13:19 »
Ja se potpuno slažem s tobom. Ovo je do sad i bio jedan od rijetkih foruma koji si mogao čitati bez registracije. Dobar potez, ima tu puno svega privatnog a nek se zna ko to prati i čita.
Keep it simple!