Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Black Diamond

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Black Diamond
« u: 19. Listopada 2009, 13:53 »

Službeni opis:
A mix of Burley, Virginia, Oriental and a little Black Cavendish added.

Odličan aromatik, lagan i lako se održava zapaljen u luli. Aroma prekrasna svježa i voćna, odličan ljetni aromatik. Ovo ljeto sam ga jako često pušio, i dok mi slađi aromatici nisu odgovarali - Black Diamond mi je savršeno pasao.
Okolina je super reagirala na njega, nikoga nisam čuo da mu nije odgovarao njegov voćni nenametljivi miris.
Duhan dolazi pakiran u 100g elegantnoj crnoj limenci, a cijena mu baš i nije najpovoljnija...

Ljubitelji aromatika (poebno početnici lulaši), definitivno probati! Black Diamond će vas oduševiti aromom i okusom, bez da vas ugrize za jezik ili da vas nikotinski omami.

Ocjena 10/10
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: Black Diamond
« Odgovori #1 u: 19. Listopada 2009, 14:53 »
Slažem se sa Dotterom. Ovaj duhan predstavlja sam vrh ponude, zato mu je i cijena malo "paprenija"! Vrhunski voćni aromatik, punog i blagog okusa!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #2 u: 19. Listopada 2009, 18:42 »
Prekrasan aromatik, na nivou sillem's greena. Miris duhana je VRLO sličan Sillem's red-u ali za razliku od Sillem'sa Diamond kod pušenja nije previše sladak nego daje odlično izbalansiran svježi ukus.

Ako volite aromatike sa ovim nikako ne možete promašiti.

10/10
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 06. Svibnja 2010, 16:03 »
A kad se naviknete na njegov miris, onda ga zapalite u maslini i ponovno se oduševite ovom vrhunskom mirisnom delicijom!

Koliko ga maslina dodatno omekša, nevjerovatno nešto!
Keep it simple!