Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Pozdrav svima

Gandalf

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 2
    • Gandalf Tattoo
Pozdrav svima
« u: 21. Listopada 2009, 02:49 »
... iz Zagreba sam, Đubrave, po zanimanju tattoo majstor već dvije dekade. Prije nekih mjesec dana sam sa cigareta prešao na lulu i osjećaj je predobar, manje pušim, ne uvlačim, i guštam. Trebao sam to napraviti prije dvadesetak godina. Za sada još otkrivam koji mi okusi duhana pašu i radim selekciju.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Pozdrav svima
« Odgovori #1 u: 21. Listopada 2009, 07:03 »
DobrodoÅ¡ao!  :61:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

beky

• *
    Bijeli zubi
  • 46
« Odgovori #2 u: 21. Listopada 2009, 07:27 »
DobrodoÅ¡ao!  :61:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3 u: 21. Listopada 2009, 07:44 »
dobrodošao!
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #4 u: 21. Listopada 2009, 08:06 »
Dobrodošel!
« Zadnja izmjena: 02. Studenoga 2009, 17:42 od MOVESHAKER »
ZIG  ZAG

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 21. Listopada 2009, 08:12 »
Pozdrav i dobrodoÅ¡ao!  :61: Ja sam isto iz Dubrave, i dobro poznajem tvoje radove (i ja sam ponosan vlasnik jednog od njih!!  :1: ).
Samo se ti drži lule i ostavi se polako cigareta! Upoznati ćeš jedan novi svijet, svijet beskrajnih mirisa i okusa!
Inače, napiši koju si lulu/e kupio, te sa kojim duhanima si počeo!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #6 u: 21. Listopada 2009, 09:07 »
DobrodoÅ¡ao na forum!  :61:
I ja sam upoznat s tvojim radovima, i tvog salona. Ne osobno, ali preko brata (zaljubljenika u tetovaže).

Dobar si odabir napravio kad si odabrao lulu, što si i sam primjetio. A tek kad skužiš koji ti mirisi duhana pašu, onda tek počinje istraživanje i traženje, sva ljepota ovog hobija :1:

Uživaj!
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #7 u: 21. Listopada 2009, 12:50 »
Bok sused, dobrodošao!
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Gandalf

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 2
    • Gandalf Tattoo
« Odgovori #8 u: 21. Listopada 2009, 15:38 »
Inače, napiši koju si lulu/e kupio, te sa kojim duhanima si počeo!
Kupio sam ih nekoliko. Dvije Savinelli (Big 9 i Aureliu), Spitfire i Vauen (Pipoo 1). Od duhana sam probao Golden Blend-Vanilla koji mi je jako dobar, Golden Blend-Wild Honey koji mi ne valja, Peterson-Irish Whiskey predobar, MacBaren- Original  Choice isto mi je predobar ali onaj koji malo vuče na čokoladu onaj koji je kao vanilija mi ne valja jer ima okus koda su nutra stavili detergent za veÅ¡ i probao sam Holger Danske-Black Bourbon jako dobar i vanilija-mango koji ću puÅ¡iti jedino ako nemam neki drugi duhan.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #9 u: 21. Listopada 2009, 16:02 »
Sve super! Dobar izbor lula za početak. Vanilija, bourbona, manga, viÅ¡nji i ostalih "kemikalija" buÅ¡ se vrlo brzo ostavil!   :13:
Postoji neko nepisano pravilo da svi počinju s tim jako aromatiziranim duhanima, pa postupno prelaze na "normalnije" duhane! I ja sam počeo sa Vanilijom, i bila mi je odlična, sve dok mi se nije želudac nakon par lula počeo dizati od tog preslatkog okusa!! ( a upozoravali su me tu na forumu). Vremenom ćeÅ¡ vidjeti koji ti duhani viÅ¡e paÅ¡u, a uostalom imaÅ¡ hrpu recenzija tu na forumu, pa si malo pogledaj! Ako imaÅ¡ bilo kakvih pitanja, pucaj!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Risteski

• Skopje
  • *
    Bijeli zubi
  • 78
« Odgovori #10 u: 21. Listopada 2009, 17:45 »
Dobrodosao. Pozdrav iz Makedonije.

imnik

Oblak dima