Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Male manufakture duhana

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: Male manufakture duhana
« Odgovori #45 u: 03. Studenoga 2009, 22:39 »
A Macedonian je egzoticniji, magicniji duhan, bogat Yenidjeom, sto mu vijerovatno daje tu posebnost.
Upravo zbog Yenidjea mene apsolutno i isključivo zanima Macedonian, pošto je po sastojcima gotovo identičan lulaškom svetom gralu, Balkan Sobrania-i! Imao sam čast pušiti taj duhan nekoliko puta, a zahvaljujući dobrim prijateljima tu na forumu (Kruno, još jednom hvala ti!), ponosan sam vlasnik 50 grama ove delicije koja se više ne proizvodi!!
Moram priznati da mi je "misija" pronaći duhan najsličniji tom lulaÅ¡kom gralu. Za sada od svega Å¡to sam probao (a probao sam velike količine različitih duhana), Balkan Sasieni je najbliže cilju, ali Å¡to ga duže puÅ¡im, to je sve udaljeniji. Da ne ispadnem nezahvalan, Sasieni je isto tako vrhunski duhan kojeg definitivno ne valja "baciti" u drugi plan. Dapače, savrÅ¡en je to duhan!  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #46 u: 03. Studenoga 2009, 22:57 »
Čuvaj se Nikola, neki su potpuno poludjeli tražeći ovo što ti tražiš... na kraju su u svemu tražili Yenidjeu... u müslima, u jogurtu, u svemu. Čuvaj se, da ne kreneš krivim smjerom :68:
Keep it simple!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #47 u: 03. Studenoga 2009, 23:04 »
... već kasno ...
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #48 u: 03. Studenoga 2009, 23:05 »
Hahahaha,  joÅ¡ ću na kraju postati i blender!  :1: Ionako imam "bolji nos" od većine blendera!  :90:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #49 u: 03. Studenoga 2009, 23:08 »
Pusti, što jest jest... To gdje ti nanjušiš Latakiju nije normalno... Ako je blender, koji je radio duhan koji ja taj dan pušim, večer prije pušio latakiju, Nikola će ju namirisati. :1:

trebali bi te zvati Rex :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #50 u: 03. Studenoga 2009, 23:12 »
Osjetim ja i ako je prijatelj od blendera s kojim je bio na piću večer prije, par dana prije toga puÅ¡io latakiju! Fck, izgubio sam se...  :68:
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #51 u: 03. Studenoga 2009, 23:59 »
Taman (nikotinski). Meni  se namijece uporedba sa Penzanceom (kad je Compton's Balkan u pitanju) i mogu da kazem da je Balkan konstantniji (prema kraju lule), a pored toga i bolje gori. Izvanredno zaokruzen blend.

Ova usporedba mi se jako sviđa! Pošto sam veliki ljubitelj Penzanca!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.