Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Gdje pusite u Zagrebu?

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Gdje pusite u Zagrebu?
« u: 03. Studenoga 2009, 20:17 »
Ja u stanu imam no smoking policy i tako svjezim ga i zeli modrzati; srecom, iza zgrade je garaza, a uz garazu i vrt od stotinjak m2 ;) moj mali raj.... pa mogu kombinirati i indoor i outdoor varijantu.

Prekrasno je zapaliti vatru u nekoj limenoj kanti, sjesti pod krovic koji smo napravili sa strane i uzivati... u dimu vatre i dimu lule. Planiram sad peci kestene koji dan, mislim da ce to biti dobra kombionacija aroma ;)

Nego, gdje u Zagrebu pusite i gdje je lula prihvatljiva? po kojim birtijama? Krecem se uglavnom po centru, oko Trga, Bogoviceve i to...

Ciaos
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Gdje pusite u Zagrebu?
« Odgovori #1 u: 03. Studenoga 2009, 21:41 »
Ova varianta sa kestenom je odlična, ja sam več 2 puta ove godine tak napravio.  :61:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

herr Bolto

• Zagreb
  • **
    Peče me jezik
  • 117
« Odgovori #2 u: 03. Studenoga 2009, 22:13 »
Ako tražiš neki dobar kafić sa odličnom ponudom finih piva, onda je Tolkiens moja preporuka...ljudi su opušteni, a atmosfera je baš za pripalit par zdjelica i guštanje. Možda najbolji kafić za nas lulaše!
It always turns out better then you hoped for

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #3 u: 03. Studenoga 2009, 22:17 »
U Tolkiensu sam redovan gost!!! Poznajem (relativno) onog majstora sto to vodi, apsolutno OBOZAVAM Jeanlain pivo, Red dragon je fantastican.... itd ;)

Ne smeta ostalima tamo kad se pripali lula?

-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 03. Studenoga 2009, 22:26 »
Ovisi sto zapalis, ja kad pusim u kaficu lulu ili kod nekog u gostima odaberem neki okoliniugodniji duhan. Za takve prigode su DaVinci, svi Sillemi i Black Diamond, te Original Choice kao stvoreni.

A kad imam goste i kad mi se pocne spavati, a gosti ne pokazuju znakove da bi isli doma, zapalim nesto tesko latakijsko :68:  odjednom se dizu i pozdravljaju :68:
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #5 u: 03. Studenoga 2009, 22:39 »
Hahahaha ;) izvrsno, imam recept za tjeranje ljudi oko sebe
-

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #6 u: 03. Studenoga 2009, 22:45 »
Kod mene je situacija slična kao kod tebe, ne puÅ¡im u stanu, Å¡to zbog djece, Å¡to iz nekakvih sebičnih, osobnih razloga, poÅ¡to ne podnosim najbolje miris duhana u prostorima u kojima boravim! Imam veliku terasu koja idealno služi svrsi puÅ¡enja lule, ali sada kada je zima, preselio sam se u podrumsku prostoriju, koja je namijenjena za puÅ¡enje lula  :1: . Tu se naÄ‘emo povremeno nas par forumaÅ¡a i lulaÅ¡kih entuzijasta, te uz raznovrsne duhane uživamo uz par sati zajedničkog druženja!
Å to se pak tiče puÅ¡enja vani, nikada do sada nisam puÅ¡io lulu, osim u lokalnom kafiću gdje me svi poznaju, pa me ne prati "stigma" vezana uz lule i puÅ¡enje lule, nažalost!  :90:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #7 u: 04. Studenoga 2009, 10:55 »
Ja sam u svom starom kvartu, u "domacem" bircu pusio bez pol frke, a sad pusim u stanu i imam ogromnu srecu kaj curi najvise odgovara miris latakia, a posebno joj se svidja Frog Morton :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #8 u: 04. Studenoga 2009, 11:19 »
...imam ogromnu srecu kaj curi najvise odgovara miris latakia, a posebno joj se svidja Frog Morton :1:

Ženi ju! Takva se raÄ‘a jednom u 500 godina!  :79:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #9 u: 04. Studenoga 2009, 14:57 »
Zato je i dobila zaručnički prsten! :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #10 u: 04. Studenoga 2009, 15:00 »
 :39:

ÄŒestitam!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #11 u: 04. Studenoga 2009, 15:01 »
ÄŒestitke i od mene joÅ¡ jednom!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #12 u: 04. Studenoga 2009, 15:06 »
Hvala, hvala!
Već je prošlo par mjeseci od toga :1: Morat ćemo neko čašćenje iskemijat hehe :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #13 u: 04. Studenoga 2009, 16:14 »
 :134:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #14 u: 04. Studenoga 2009, 18:26 »
 :134:

na svadbi cemo vas umjesto rizom gadjati latakijom :1:
Keep it simple!