Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Dobar liquor store u Zagrebu?

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Dobar liquor store u Zagrebu?
« u: 05. Studenoga 2009, 13:26 »
Hello,

imate za preporuciti dobar ducan sa zesticama u Zagrebu? Kupio bih neki dobar Scotch single malt...

PozdraF
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Dobar liquor store u Zagrebu?
« Odgovori #1 u: 05. Studenoga 2009, 13:27 »
Si pogledao kod Goge u Frankopanskoj, imaju oni tamo finih stvari...
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #2 u: 05. Studenoga 2009, 13:31 »
Jesam. nazalost nista :/... par boca nekog francuskog (?) single malta ali distilerija koja je zatvorila vrata, boce su numerirane i (pretpostavljam) jako skupe
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 05. Studenoga 2009, 13:43 »
da, imala je pred par mjeseci prezentaciju tih čuda. prefino, prejako, predobro i repskupo (1800kn/boca)
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #4 u: 05. Studenoga 2009, 14:27 »
Meni ono kaj smo tam pili k**** nije valjalo :1: A budući da je kod Goge nastupila brutalna inflacija, sad boca tog bućkuriša košta možda prek 2500 kn... Uopće se bojim kročit tamo :1:

Pogledaj eventualno u Vrutku ako nisi, tamo se svakakvih čuda da naći...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 05. Studenoga 2009, 14:35 »
meni je isto bilo pre hard, ne pijem ja takve žestice, ja sam više pivski i vinski tip :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #6 u: 05. Studenoga 2009, 14:46 »
Ja od žestica mogu srknut neki komercijalni viski tipa Johnnie Walker, Jack Daniel's ili čak Canadian Special Old (očito da nisam fina guzica :1:), finu šljivovicu i tak tome slično, ali isto sam prije za popit pivu ili gemišt :1:

Upoznao sam jednog čovjeka koji obožava viskije i naručuje ih s neta... (to je onaj tip koji ima Gandalficu i oduševljen je njome)
Ako slučajno nekak stupim u kontakt s njim, pitat ću ga gdje se da nabaviti whiskyja...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #7 u: 05. Studenoga 2009, 16:34 »
Ajde please pitaj ;)

Napomeni mu Ardbeg, Glenmorangie, Macallan (preferiram ovaj!) i takvu vrstu cuge ;)

Ciaos
-

schpek

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 37
« Odgovori #8 u: 06. Studenoga 2009, 21:22 »
Vrutak ima največi izbor

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #9 u: 06. Studenoga 2009, 21:26 »
Hvala svima na savjetima!

Bio u Vrutku, bio u iskusenju kupiti Laphroig ;) ali sam se odlucio za Glenlivet 15 y.o. .....

Danas sam citav dan slagao garazu (imam iza zgrade skoro u centru grada garazu sa 100m2 vrta ;)) i napravio svoj mali raj unutra. Ormarici s viskijem, lulom, duhanom, alatima.... Upalio svijece, krknuo tu bocu koju sam donio doma ali lulu nisma palio. Nije bilo dovoljno vremena a nista ne zelim zuriti s tim...

Dakle... to je zbilja duhovno iskustvo. Usporiti ovaj nas tempo, iskljuciti zvono na mobitelu na sat vremena, ne citati mailove, jednostavno odlutati u neka druga vremena...

Btw viski je sjajan! Treba period navikavanja, jako je to pice ali guc po guc, .... miris fantastican, jabuke, kruske, drvo, dim

Poslat cu slike dvoje "pusione" ;) kad jos malo dovedem u red
-

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #10 u: 06. Studenoga 2009, 22:02 »
Svaka čast! To je to! :1: A možeš vjerovat da kad budeš upoznao lule i duhane da češ pronaći prekrasan svijet!
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #11 u: 07. Studenoga 2009, 11:13 »
Da, ovo stvarno zvuči odlično, i vidim da se visoko penješ na top listi hedonista ovdje na forumu :68:

Svakako postaj slike prostorije zvaen "Uživaona" :1:
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #12 u: 07. Studenoga 2009, 16:11 »
Odlucio sam da je na pragu 30-te vrijeme za novo rodjenje ;)

Hedonizam!!!
-