Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Zapalio prvi put :)

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Zapalio prvi put :)
« u: 05. Studenoga 2009, 20:02 »
Pipa Lorenzo
Mishung - MB Scottish
napunio otprilike trecinu, mozda pola, kresnuo...i.....nista! Ugasila se jedno osam puta  :1: , uspio potegnuti dva tri dima i opet gasenje

hehe

vise srece drugi put. Nisam siguran da sam dovoljno jako nabio duhan jer je JAKO lagano bilo potezati dim
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
Odg: Zapalio prvi put :)
« Odgovori #1 u: 05. Studenoga 2009, 20:05 »
Vježbom do savršenstva :1:
Vidjet ćeš da je sve to oko pušenja lule jako jednostavno, samo bi bilo dobro da te netko uputi u startu! Često ljudi oko pušenja lule rade nuklearnu fiziku, no ustvari je stvarno jednostavno!
« Zadnja izmjena: 05. Studenoga 2009, 20:32 od Robi 1 Kenobi »
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #2 u: 05. Studenoga 2009, 20:28 »
znam da nije nuklearna fizika ;) samo treba skuziti kako jako to cudo treba nabiti nutra
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 05. Studenoga 2009, 20:37 »
Probaj ovako, nabij duhan toliko da kad vuces zrak kroz usnik, osjecaj treba biti kao da na slamku vuces gusti sok.
Stisni slobodno jace, ako ti je pretesko za vuci, razrahli ga spicom na priboru i ponovno natisni.

Ma uspjeti ces za par puta, vidjet ces da je lako, ali treba malo prakse.

Ako zelis, kad se sljedeci puta nadjemo, pridruzis nam se, pa da ti uzivo par savjeta damo.
Keep it simple!