Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Dotter

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
Dotter
« u: 05. Studenoga 2009, 23:51 »

Ja osobno posjedujem dvije lule iz manufakture Dotter, jednu iz serije Oliva (maslina) - lula prekrasnog shape-a, karakteristično slatkastog okusa pri pušenju (za masline karakterističnog), meni defaultna lula za Petersonov Old Dublin.

I druga je mala rhodesianka iz serije (nije baÅ¡ official naziv, ali nije bitno :1:) Pedesetače (hehehe), bez pretjerivanja (i uvlačenja  :161:) meni najdraža lula uz onu moju Brebbiju! Lula neÅ¡to manjih dimenzija, vrlo lagana i jako lijepog natural finisha, super leži u ustima! Lula koju najviÅ¡e volim zapaliti nakon fine klopice, a iz nje se najčešće dimi naÅ¡ omiljeni Frog Morton (Kruno, Kruno, I think it's contagious! :1:) Fotke nažalost nemam, no to ćemo ispraviti nakon sljedećeg meetinga!

Ova mala rodezijanka me stvarno oduÅ¡evila, lula je fenomenalna. Da nisam oduÅ¡evljen, ne bih ni otvarao ovaj topic, no ja stvarno vjerujem (a bome imam i razloga vjerovati) u Dotterovu budućnost u ovoj branÅ¡i.  :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Dotter
« Odgovori #1 u: 06. Studenoga 2009, 00:44 »
Potpisujem sve napisano!

Osobno također posjedujem dvije Dotterice, jedna rhodesianka iz serije Dotter 50 i jedna bentica. Lule su perfektne! Puše se odlično i pravi su praznik za oko! Posebno me oduševljava koliko se majstor posveti svakome detalju. Lule su stvarno ko bombon!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #2 u: 06. Studenoga 2009, 08:17 »
Ja sam isto ponosan vlasnik dvije Dotterice. Dotter maslina je savršena lula koja se "bez šparanja" pokazala izvrsnom. Lula se skoro pa uopće ne grije, a pušenje iz nje predstavlja jedinstveno iskustvo.
Nedavno sam dobio na poklon lulu iz serije 50 godiÅ¡njakinja (vrijes star 50-ak godina), Å¡to bi značilo da je vrijes perfektan! Lula je Billiard oblika, i iz te serije je jedna od većih, i moram priznati da, Å¡to ju duže gledam i puÅ¡im, sve sam "zaljubljeniji" u nju! Njezine karakteristike savrÅ¡ene, a poseban je doživljaj znati da puÅ¡iÅ¡ iz vrijesa koji je skoro pa godiÅ¡njak tvojih roditelja!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 06. Studenoga 2009, 09:21 »
:1:

Pa Å¡ta da kažem momci, osim hvala puno na ovim lijepim recenzijama vaÅ¡ih/mojih lula  :36:

Stvarno mi je drago čuti da ste zadovoljni njima. Jedno je kad se ja oduševim nekom svojom lulom, ali je potpuno druga priča kad ju daš nekome drugome da ju isproba i kad se tome svidi ono što radiš.

Moram poslikati nove lule koje imam (tri iz serije 50 i jednu koja je još na pultu a koje će biti mrak!) i postati ih ovdje. Čekam da mi stignu blicevi pa da se posvetim kvalitetnijem fotkanju.

Baš sam jutros razmišljao da naručim par klocni masline od Bollita i da koju Olivu opet složim. Krasan je to materijal, ali i zeznut za raditi, hoće puknuti i svašta.

Eto, uživajte i dalje u lulama, stvarno mi je drago čuti ovakve dobre recenzije.  :134:
Keep it simple!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #4 u: 06. Studenoga 2009, 17:12 »
Ja imam 3 Dotterice. 2 masline i jednu churchwardenicu Dotter 50 :1:
Rijetko dođe dan da ne pušim bar jednu od ovih 3. Odličan design i prekrasno su obrađene.
U maslinama najčešće dimim latakije ali danas sam zapalio Black Diamond i bilo je tako fenomenalno, da sam čak zvao Dottera da mu kažem. Tako da ću sad više aromatika stavljati u masline.

Svaka čast majstore. 10/10 :134:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #5 u: 06. Studenoga 2009, 21:31 »
ljudi, oladite malo, uobrazice se covek:64:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #6 u: 06. Studenoga 2009, 22:02 »
Za to je već kasno... on neče više ni razgovarat sa nama amaterima
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #7 u: 06. Studenoga 2009, 22:16 »
Za to je već kasno... on neče više ni razgovarat sa nama amaterima
:68:  :68:
Kratak opis: On je umjetnik, i to jaaako dobar umjetnik! Ne ljudi, stvarno je dobar! Ma joÅ¡ je bolji od toga...  :90:  :68:  :68:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #8 u: 07. Studenoga 2009, 11:22 »
Hahahaha, pa šta je ovo?? :68:

Å ta trebate? :68:

Fala momci još jednom na pohvalama, cijenim ove feedbacke, stvarno!
Keep it simple!

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #9 u: 08. Studenoga 2009, 00:39 »
pa sta ti mislis,sta je nego  :161: oce im se morte i masline :7:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #10 u: 08. Studenoga 2009, 10:37 »
pa sta ti mislis,sta je nego  :161: oce im se morte i masline :7:
Da si ne bi mislio, nitko od nas ovdje nije takav!!! To ti može bilo tko od ekipe potvrditi! Imam i viÅ¡e nego dovoljno lula, a da se "prostituiram" za lulu kao neki  :17: , hvala lijepo, ne!!! Nisam takav, i sa 100%-tnom sigurnošću tvrdim da nitko od "preostalih" članova Pipersona nije takav!!!  (hvala Bogu)! Moj zadnji post je bio čista interna Å¡ala!
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #11 u: 08. Studenoga 2009, 11:09 »
Ma momci se zezaju, sve je to dio naše zezancije. Nema govora o nekakvom skidanju hlača i poljupcima :1:

Moja pitanja su isto bila čista Å¡ala, da ne bi netko krivo shvatio, a dečkima sam beskrajno zahalan na feedbacku, kakav god on bio. Jedno je kad sam uživaÅ¡ u svojim lulama, a drugo je kad ih daÅ¡ drugim ljudima i sluÅ¡aÅ¡ kritike, bilo one pozitivne ili negativne. Eto ja sam presretan da su pozitivne  :134:
Keep it simple!

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #12 u: 08. Studenoga 2009, 14:20 »
ma cekaj bre, nisam ni ja mislio nista ozbiljno. cenim svakog majstora koji god posao da radi, dotterovu lulu vido sam samo na slici i ne pada mi na pamet da komentarisem zaozbiljno nesto sto nisam imao prilike prouciti. uz sve to, jasno je da je ovde bila sala i niko nikog ne misli da vredja (bar se nadam). a ti dotter nastavi da majstorises svidjalo se to nekome ili ne :108: