Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Preporucite - non aromatik s malo nikotina

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Preporucite - non aromatik s malo nikotina
« u: 09. Studenoga 2009, 15:10 »
Bok

Moze preporuka - trazim duhan, non aromaticni (nista ove djidje midje s vanilijom itd) koji ima nizak udio nikotina, jacina nije bitna.

Takodjer, ako moze preporuka jednog koji je dobar, a malo/nimalo grize za jezik.

Pitam naime da se pripremim za taj put u London pa da kupim ponesto sto valja ;).
Ciaos
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Preporucite - non aromatik s malo nikotina
« Odgovori #1 u: 09. Studenoga 2009, 15:18 »
Samo pitanje, dal si ikad pokušao neki dobar aromatik? Jer ima puno krasnih pa bi ti možda na početku najbolje legao.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #2 u: 09. Studenoga 2009, 15:22 »
Nisam ali fora je u tome da ne volim te arome ovako na prvu, dok ga vadim iz vrecice :(... Nisam tip od visnje, vanilije, i sl.

-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #3 u: 09. Studenoga 2009, 15:53 »
Kapiram. Ali ne postoje samo vanila i višnja nego i suptilniji prirodni aromatiki. Možda se potpuno varam ali mislim da bi za početak (neki ih puše cijeli lulaški staž) bili dobra izbira.
Od latakijskih ne grize za jezik recimo Frog Morton (usa) i Crni Sillem's (možeš ga dobiti u Grazu).
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #4 u: 09. Studenoga 2009, 15:57 »
Hvala, probat cu sa "žabom" ili sillemom

;)
-

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #5 u: 09. Studenoga 2009, 17:19 »
Dečki če sigurno napisat još koji duhan. Ja imam samo aromatike i latakije.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #6 u: 09. Studenoga 2009, 17:47 »
Frog Morton - definitivno duhan koji ne grize, i ima mali postotak nikotina.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #7 u: 09. Studenoga 2009, 18:13 »
Zaboravi na visnje i vanilije, kad kazemo "aromatici", najcesce ne mislimo na takve aromatike nego na stvarno fine stvari.
Jos jednom ti kazem, ako zelis - reci pa te obavijestimo kad se sljedeci puta nadjemo, da mirisnes i probas te duhane, da ne bacas lovu bezveze, Sillem je ipak skup duhan.
A ako bas narucujes ova dva navedena, uzmi ih na smokingpipesu, najjeftiniji je shipping kod njih.
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #8 u: 09. Studenoga 2009, 19:53 »
Hvala na pozivu! ;)

ne bum ja to kupovao, pogotovo ne preko neta (poucen vasim pricama o carini, porezu i shippingu) nego ako zbilja odem sad u London...

Ako ne, u Bec idem sigurno (cesto) pa cu tamo prosvrljati.

-

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #9 u: 09. Studenoga 2009, 22:53 »
Ne moraÅ¡ tako daleko da bi pronaÅ¡ao neki engleski duhan bez latakije! ImaÅ¡ u Frankopanskoj dobar izbor duhana! Robert McConnelov - Glen Piper (zelena piksa) ti je fini lagani aromatik (jako malo je slatkast), ili da probaÅ¡ "Old Dublin" od Petersona (latakija), tko zna, možda ti se svidi! Uostalom, za početnike je idealan duhan MacBaren - Original Choice, kojeg ima za kupiti u svakoj "iole" ozbiljnijoj trafici! Kao Å¡to ti je Dotter već ranije napisao, možda da se naÄ‘eÅ¡ s nama slijedeći puta, pa te možemo provesti kroz "napredan" tečaj duhana  :1: , poÅ¡to uvijek imamo barem dvadesetak raznih vrsta duhana u "opticaju", pa možeÅ¡ isprobati Å¡to god želiÅ¡!  :61: 
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #10 u: 10. Studenoga 2009, 09:04 »
Ovaj poziv naravno vrijedi za sve zainteresirane. Nismo baš za neko pretjerano nagovaranje ljudi da se s nama nađu, ali ako želite, dajte nam neki hint na PM da ste zainteresirani, pa da vas znamo pozvati kad se dogovorimo za neko druženje. Obično je to preko tjedna, navečer, kad su svi slobodni oko 19 ili 20h.
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #11 u: 10. Studenoga 2009, 11:41 »
Ja sam zainteresiran! Najcesce navecer imamo "radne sastanke" u firmi ali kaj, jednom cu se uspjeti izvuci iz toga ;)

-

beky

• *
    Bijeli zubi
  • 46
« Odgovori #12 u: 10. Studenoga 2009, 12:14 »
Glen Piper je stvarno odličan duhan , Å¡teta Å¡to ga viÅ¡e nema u Zadru i Old Dublin je dobar ( kad nema boljeg), a smokingpipes je užasno spor, već sam izgubio nadu da ću dobiti duhane Å¡to sam naručio, čekam 3 tjedna.  :36:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #13 u: 10. Studenoga 2009, 12:18 »
NiÅ¡ta se ne brini, doći će!  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

beky

• *