Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Cigare

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Cigare
« u: 12. Studenoga 2009, 00:10 »
Potaknut Pipeclubsievim postom o kupnji Romeo y Julieta cigare, zanima me koje ste sve cigare pušili.

Ja sam prije dosta često znao kupiti CAO Gold. Odlična cigara za recimo pristojne novce. Nekih 50 - 60 kn/kom.

Čak sam nedavno razmišljao da preko neta naručim koju cigaru, ponuda je stvarno fenomenalna, samo bojim se da bi me na carini razapeli za kutiju cigara.

Inače od cigara koje su mi ostale u lijepom sjećanju su:

1. CAO Gold - čista perfekcija
2. Macanudo Maduro - odlična
3. Montecristo - nešto prefino

Naravno lula mi je i dalje na prvom mjestu, no ponekad mi baš dođe da zapalim finu cigaru.
« Zadnja izmjena: 12. Studenoga 2009, 00:15 od McKurilj »
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
Odg: Cigare
« Odgovori #1 u: 12. Studenoga 2009, 03:03 »
iskreno dimio sam par cigara, ali mi se nije previse svidjalo pa ih nisam ni zapamtio. vise mi se svidjaju lule i aromatici...

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #2 u: 12. Studenoga 2009, 07:50 »
Meni je isto najbolja cigara za "normalne" novce Macanudo Maduro. ÄŒak imam joÅ¡ 2 koje su mi ostale u zalihi. BaÅ¡ me zanima kak bi mi se činila sad kad puÅ¡im samo lule. 
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 12. Studenoga 2009, 08:10 »
Ja imam doma par komada nekih Romeo y Julietta, nisam ih ni probao, a zanima me.
Inače, nisam baš neki preveliki ljubitelj cigara...
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #4 u: 12. Studenoga 2009, 08:19 »
Meni su cigare sasvim ok (ne kao lula), no savim pristojno uživanje u dimu.  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 12. Studenoga 2009, 09:22 »
Ja sam od "kvalitetnijih" pušio samo Romeo y Juliet cigare (prije dvije god. dobio sam od vip-a drvenu kutiju sa 6 cigara, rezačem i R&J šibicama za cigare-super poklon za Božić)!
Nije me se posebno dojmilo, iskreno!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #6 u: 12. Studenoga 2009, 09:29 »
Ti si presoft za nesto tako macho kao sto je cigara :68:

Ja sam pusil samo one seljacke za 12 kn ili koliko vec, u onom alu "kucistu" s nekakvim americkim zastavama, super mi je to, ali lula je ipak lula :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #7 u: 12. Studenoga 2009, 11:01 »
Ti si presoft za nesto tako macho kao sto je cigara :68:

Ja sam pusil samo one seljacke za 12 kn ili koliko vec, u onom alu "kucistu" s nekakvim americkim zastavama, super mi je to, ali lula je ipak lula :1:
Zar cigara nema svoje ime? Mislim, ja znam da je Grega najjači "macho" lik na forumu!  :68:  :68:
Seljačke za seljake!   :13:
« Zadnja izmjena: 12. Studenoga 2009, 11:18 od kovaxx »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
« Odgovori #8 u: 12. Studenoga 2009, 17:53 »
Meni su i cigare gušt. Macanudo Cafe, Macanudo Maduro, Davidoff i novootkrivene Quorum. Za ove zadnje sam zapravo saznao na youtube, gdje neki lulaš u nekoj vrlo kratkoj recenziji hvali ove Quorumice. Zapravo su jedne od najjeftinijih, 2-4 EUR za komad, zavisi od formata, ali stvarno kvalitetne. Dobra kvaliteta več sama na sebi, a pogotovo s obzirom na cijenu. Sav Macanudo asortiman mi je blizu, Cafe i Maduro nekako najbliže.

Al možda najviše gledam na format. Preferiram veče formate spram manjim, jer se hladnije puše.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #9 u: 12. Studenoga 2009, 19:24 »
Kad sve ovo čitam bi si vrlo rado zapalio jednu. Ali cigare su stvarno otrov za okolinu tak da zima nije najbolje cigara-vrijeme. 
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #10 u: 12. Studenoga 2009, 19:53 »
Meni su drage:
Partaga,
Romeo y Julieta,
Montecristo.
Nije loša Jose Piedra. To je mašinski motana kubanska cigara pristojen cijene. U beogradu corona staje oko 400 dinara komad. Sasvim pristojna.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #11 u: 12. Studenoga 2009, 19:55 »
Npr. Davidoff me nije uopšte oduševio i mislim da je precenjen, pogotovo u Bg-u.

herr Bolto

• Zagreb
  • **
    Peče me jezik
  • 117
« Odgovori #12 u: 12. Studenoga 2009, 21:41 »
Jednom davno kada sam za svoje pajdaše organizirao "gentlemens evening" kupio sam kutiju Romeo y Julietta. Od oduševljenja sam kupio još jednu cigaru nakon toga :) ima nečeg u tim cigarama, ali nemjerljivo u usporedbi sa cijelokupnim ritualom i užitkom pušenja lula
It always turns out better then you hoped for

miha1981

• Ljubljana
  • **
    Peče me jezik
  • 146
« Odgovori #13 u: 13. Studenoga 2009, 19:31 »
Ako se pravilno sječam, bilo je rečeno, da je u cigaretama strast, u cigarama moč i u lulama mudrost.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #14 u: 13. Studenoga 2009, 20:04 »
Dobar! Mudar :)