Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Kupio jos jedan duhan

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Kupio jos jedan duhan
« u: 13. Studenoga 2009, 10:40 »
McConnell "Oriental". So far I'm loving it ;)
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Kupio jos jedan duhan
« Odgovori #1 u: 13. Studenoga 2009, 10:41 »
opa, mali skok na orijentalne duhane. Super, super. Kako ide inače lula i pušenje? Krenulo na bolje?
« Zadnja izmjena: 13. Studenoga 2009, 10:49 od Dotter »
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #2 u: 13. Studenoga 2009, 10:48 »
Orientala nisam probao. Znači, ima ga u Frankopanskoj? Cijena? Jel ' ima još štogod od McConnela u Frankopanskoj?
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #3 u: 13. Studenoga 2009, 10:57 »
Yes! Ima Oriental i Glen piper.... Dvoumio sam se izmedju tog Orientala i Old Dublina.... jesam pogrijesio? ;)

Pusenje ide sjajno. Lula ide posvuda samnom, nosim je u dzepu, vozim s njom u zubima (ugasenom), uzivam u vizualnom, taktilnom i olfaktornom dozivljaju hehe. Rijetko zapalim ali i taj segment se poboljsava.

Pao sam sa 10ak sibica po punjenju na 4, 5 sto smatram dobrim rezultatom. Nadam se da cu doci jednom do samo jednog paljenja.

Takodjer, cekam churchwardenicu iz Kanade (kopija Gandalfice), a jako rado bi si piknuo neku srednje skupu (do 400kn) sandblasted lulicu.... Bulldog ili tako nekaj
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #4 u: 13. Studenoga 2009, 11:13 »
Bravo.
Što se tiče paljenja nije NIKAKAV minus ako moraš više puta zapalit. Samo da ti sporo gori i da uživaš.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 13. Studenoga 2009, 11:23 »
Pao sam sa 10ak sibica po punjenju na 4, 5 sto smatram dobrim rezultatom. Nadam se da cu doci jednom do samo jednog paljenja.

teško :1:

ako do ovoga dođeš, bit ćeš naš reprezentativac :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #6 u: 13. Studenoga 2009, 14:29 »
OK izbor, Oriental je fini duhan!

S tim da je meni Old Dublin ipak za koplje bolji, no to i nisu baš duhani za usporedbu, Oriental je ipak orijentalac dok je Old Dublin ipak "He's an alien, he's a legal alien, he is englishman with latakia" :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!