Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Moj mali raj - s fotkama :)

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Odg: Moj mali raj - s fotkama :)
« Odgovori #15 u: 21. Studenoga 2009, 18:08 »
to je sve work in progress. i ono lisce razbacano po podu... najte misliti da je to "slucajno" tamo ;-). Nije to slamperaj nego dio kulise...
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #16 u: 21. Studenoga 2009, 18:10 »
to je sve work in progress. i ono lisce razbacano po podu... najte misliti da je to "slucajno" tamo ;-). Nije to slamperaj nego dio kulise...

Pa u tome i jest čar i toplina. Stvarno preugodno uređeno mjesto. Ja bi si unutra bubnuo neki retro radio i slušao večernje radio drame
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #17 u: 21. Studenoga 2009, 18:15 »
odlucio sam da unutra nema modernih cudesa pa niti struje. Imam neku varijantu potegnuti ju s balkona iz stana (prema potrebi, za radove) ali poanta tog mjesta je tisina.

Jednom sam ufurao auto, tik do vrata, pustio lagano muziku iz njega, sjeo ispred i kresnuo lulu. Uzivancija do bola...
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #18 u: 21. Studenoga 2009, 18:19 »
Koja ultimativna psihoterapija... sjajno!!  :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #19 u: 21. Studenoga 2009, 18:48 »
Prepreprejako nešto! Svaka čast, stvarno jedna prava oaza mira, savršeno!
TAKE ONE FOR THE TEAM!

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #20 u: 22. Studenoga 2009, 11:00 »
Divota! Treba je znati napraviti atmosferu za pušenje lule i tebi vidim uspijeva. Imaš odlično mjesto. Treba ti samo još bolja stolica, u stvari velika anatomska fotelja ili 'počivalnik' kako mi kažemo, pa da se uvališ ko grof.
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #21 u: 22. Studenoga 2009, 11:24 »
 :61: bravo!
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #22 u: 22. Studenoga 2009, 11:29 »
Što više gledam ove fotke sve mi se više sviđa! Ja ću u narednih dvije - tri godine renovirati kuću. Ako bude sve po planu planiram si napraviti isto jednu sobicu posvećenu samo teškom hedonizmu. A inspiraciju za tu sobicu također crpim iz LOTR-a.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #23 u: 22. Studenoga 2009, 18:55 »
HA!

Ako imas citavu kucu na raspolaganju sigurno se moze negdje ostaviti jedan sobicak ;)
-

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #24 u: 23. Studenoga 2009, 07:57 »
Krasno mjesto za odmor! I meni je u planu "srediti" malo podrumsku/prizemnu prostoriju, za hedonizam!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #25 u: 23. Studenoga 2009, 08:30 »
I ja si uređujem jedan hedonistički kutak, tema vodilja su mi Gruntovčani i dom Katalenićevih :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #26 u: 23. Studenoga 2009, 18:21 »
I ja si uređujem jedan hedonistički kutak, tema vodilja su mi Gruntovčani i dom Katalenićevih :68:
Pa Å¡to ti nije stan tako ureÄ‘en, na tematiku Gruntovčana?  :68:
-Confucius

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #27 u: 23. Studenoga 2009, 18:25 »
Divota! Treba je znati napraviti atmosferu za pušenje lule i tebi vidim uspijeva. Imaš odlično mjesto. Treba ti samo još bolja stolica, u stvari velika anatomska fotelja ili 'počivalnik' kako mi kažemo, pa da se uvališ ko grof.

Znam ;-) ... ovi stolci su samo prirucna varijanta; planiram ili jedan starinski naslonjac bubnuti unutra ili stolicu na ljuljanje... ova druga opcija mi je sve nekako draza ;)
-

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #28 u: 23. Studenoga 2009, 18:35 »
A kako se griješ unutra? Imaš li to riješeno? Ili je to samo rješenje za neko "ljepše vrijeme"?
-Confucius

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #29 u: 23. Studenoga 2009, 18:38 »
Debelom jaknom i rukavicama ;)

Ja sam ti jedan od onih koje nikakvo vrijeme ne moze odvojiti od "outdoor" aktivnosti.... Zatvorim sve i unutra je prihvatljivo. Ima dva mala prozora koja zatvorim, vrata su izolirana stiroporom tako da je ok.... Razmisljam probiti dimnjak i ugraditi seljacku zeljeznu pec na drva
-