Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Tocororo?

Ramio

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 88
  • Na poslu skvo, doma skvo!
Tocororo?
« u: 22. Prosinca 2008, 23:49 »
Dali je netko bio ovih dana tamo i dali imaju spomenute Lorenzo lule po 125 kn još uvijek?
Također sam u Getro-u(Tobacco) u Novom Zagrebu vidio Petersonke rustikalne po 250 kn(nažalost nisam imao vremena bolje pogledati o kojim modelima se radi).
Možda skupim neke kn pa napokon kupim dvije lulice pa da krenem u novi život.
Malim koracima ali pravo naprijed.
Bolje je činiti malo a dobro, nego puno a loše.

Ramio

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 88
  • Na poslu skvo, doma skvo!
Odg: Tocororo?
« Odgovori #1 u: 23. Prosinca 2008, 00:17 »
 :3:Ako gazda baci koju kunu božićnice :3: jadna kakva je možda uspijem ženi objasnit da nam je lula prijeko potrebna.
Ovo za Petersonke stoji, imaju 4 kom po 250 kn(rustik) i 4 kom glat po 335 kn(mislim da su sve Petersonke) i
mislim da je to Tocororov Tobacco u Getro-u.
Nažalost nakon popravaka četverokotaća (= 20 kom Petersonki) ostao samo GOLEMI minus jer treba i jest.
Trebaću mjesec dva da saniram štetu a onda u boj.(bude slađe, kao hard to get žena- slađe je).
Bolje je činiti malo a dobro, nego puno a loše.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #2 u: 28. Travnja 2009, 16:37 »
Dali se Tocorroro zatvara ili što se dešava?

Bio jučer tamo, 5 vrsta duhana, ponuda nikakva, nemaju najprodavanije cigare Henry Witermans koje sam za brata tražio, nemaju ni čistače za lule. Nikakve. Na takvu situaciju još nisam kod njih bio naišao.

A i općenito mi djeluje nekako pust shop..
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #3 u: 11. Rujna 2009, 11:17 »
E moj Kudre, pokerašu matematičaru, između 500 i 665 je ipak mala razlika, a same lule neću ni komentirati.
Jesi me zblefao....Doooobra :36:
Kaj nisu Holmsice? Ili je ipak riječ o Killarney seriji? Sam ti rekao!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #4 u: 11. Rujna 2009, 13:46 »
E moj Kudre, pokerašu matematičaru, između 500 i 665 je ipak mala razlika, a same lule neću ni komentirati.
Jesi me zblefao....Doooobra :36:

Kak misliš da sam te zblefao? Ja dok sam bio, bile su 2 Holmesice... A 665 kn je opet više nego duplo manje nego inače... Ne kužim, pa ja sam samo dobronamjerno rekao da sam tam videl Holmesice po super cijeni... Fakat mi sad nije jasno...
« Zadnja izmjena: 11. Rujna 2009, 14:05 od Robi »
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #5 u: 11. Rujna 2009, 14:07 »
No dobro. Situacija se valjda u zadnja dva mjeseca promijenila. Å to ti tu nije jasno Kudre?  :36:

Nije mi jasno zakaj se Krešo ljuti...

I ne Keko, ne prcamo..
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #6 u: 11. Rujna 2009, 14:08 »
Uostalom, kaj se ja imam ispričavat, nisam te tjerao da ideš tamo niti te molio, sam si odlučio ići pogledat
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #7 u: 11. Rujna 2009, 14:22 »
Sorry, ali iz postova mi se učinilo da si se naljutil... A ja sam fakat s dobrom namjerom rekao da sam tam vidio 2 Holmesice i sam bih kupio onu benticu da imam keša... Eto..
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #8 u: 11. Rujna 2009, 14:29 »
Dajte dečki, "no hard feelings" niti sa jedne strane! Stvarno sumnjam da je Robi želio ikoga "skajlati", poÅ¡to je to rekao pred svima. U toj situaciji sam se mogao naći i ja, ali hvala bogu na lijenosti, pa nisam otiÅ¡ao! Tko zna, možda su i Janjevci iz Dubrave počeli puÅ¡iti lule, pa su se "polakomili" za Petersonkama!  :1: Zezam se dečki, no glupo mi je da postoje bilo kakve "tenzije", a kada se naÄ‘emo, stvarno se svi "kužimo" i uvijek je zezancija na nivou!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

dečec

• *
    Bijeli zubi
  • 42
« Odgovori #9 u: 30. Rujna 2009, 11:44 »
jel se na kraju isplati otići pogledati u taj dućan za neki klasičan ravni oblik lule, ima li toga tamo ako netko zna?

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #10 u: 30. Rujna 2009, 11:57 »
idi pogledati, imaju joÅ¡ desetak lula, i joÅ¡ 4-5 vrsta duhana. a nekad su imali dvije pune vitrine lula, duhana i pribora...  :3:
Keep it simple!

dečec

• *
    Bijeli zubi
  • 42
« Odgovori #11 u: 30. Rujna 2009, 12:00 »
bacit ću oko onda  :1:

dečec

• *
    Bijeli zubi
  • 42
« Odgovori #12 u: 30. Rujna 2009, 16:54 »
http://www.pfeife.de/oxid.php/sid/e55e80e66f8ac153d1ab8ca69d720b66/cl/details/cnid/89645e03d07838b70.34304148/anid/89645e04b1fb2cfe3.23874124

evo našlo se nešto što mi se svidjelo, iako je vitrina prazna, ostalo je jos mozda 10 lula.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #13 u: 30. Rujna 2009, 19:15 »
Dobro si izabrao. DC lule su odlicne!!
Keep it simple!

dečec

• *
    Bijeli zubi
  • 42
« Odgovori #14 u: 01. Listopada 2009, 17:11 »
evo još jedne iz tocororo-a

doduÅ¡e nisam baÅ¡ najbolje postupio sa njom  ali uz Dotter-ovu pomoć sam se nekak izvukao, naime

lula je smrdila i bila je smeÄ‘a malo po usniku, od stajanja ili neznam čega, kad sam skinuo naljepnicu od cijene sa usnika vidio sam ispod njenu pravu boju, i htio sam malo pametovati a da prije tog nisam pitao jel ispravno usnik ocistiti alkoholom i eto malo sam " matirao " boju usnika, i nakon toga po savjetu Dotter-a sam napaco usnik izvana sa maslinovim uljem i niveom i ispolirao i spasio stvar. nadam se da nisam jako zaribao, osim Å¡to je trunčicu sjaja izgubila po usniku. al neznam od čega taj miris.  radi se o ovoj luli :

http://www.earl.dk/K&P%20Peterson%20Of%20Dublin%20Killarney.jpg