Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Metaxa

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
Odg: Metaxa
« Odgovori #30 u: 09. Ožujka 2010, 18:55 »
Metaxa posebno lepo legne uz lulu po ovom ladnom vremenu... Dok puÅ¡ite lulu grejete metxu u drugoj ruci i pijuckate, ma milina jedna kakvih tu sve kompozicija ukusa može biti kad se ukrste duvani i metaxa!  :61:

:13:

ivan

• *
    Bijeli zubi
  • 13
« Odgovori #31 u: 29. Travnja 2010, 19:33 »
vidim tema proÅ¡la, vjerojatno ju nitko viÅ¡e neće otvoriti, no moram samo iskomentirati ( nemrem si pomoć  :1:) :
nema ljepše od metaxe uz zalazak sunca ( koje ulazi u more daleko iza vulkana ) na santoriniju ( grčka ) uz dobru cigaru ( u ovom slučaju bile one male - najmanje davidoff cigare na svijetu - zaboravio ime ) !!!!
nažalost tada joÅ¡ nisam puÅ¡io lule  :3:
i da obavezno iznad 5 zvijezdica, 3 zvijezdice što ima u konzumu i vrutku su kao balić od wiskija :13:

Nani

• Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 50
« Odgovori #32 u: 19. Svibnja 2010, 10:11 »
Do jucer nisam bio neki ljubitelj Metaxe. No jucer navecer, sa kumom, po casicu Metaxe 7 zvjezdica i jednu lulicu i... sasvim novi svijet  :61:
Stvarno odlicna kombinacija

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #33 u: 19. Svibnja 2010, 10:53 »
Aaaaaaaa..... pas***, moram i ja to probati! Valjda jos jedino tu metaxu nisam probao od ovih poznatijih zestica!

@nani - kaj ste pusili, kakav duhan i lulu dedica ima? Zovem ga stalno da se podruzimo i pućkamo skupa, a nikako ga uloviti
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #34 u: 19. Svibnja 2010, 10:55 »
Metaxa je meni najbolja žesta, uz Martell i Calvados.
Ima je u Kauflandu za nekih cca. 150 kn
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #35 u: 19. Svibnja 2010, 17:31 »
da, ako se ne racunaju dobre domacice :13: