Ljepa taÅ¡kica. Uvijek je problem sa svim tim priborom. Ako staviÅ¡ sve Å¡to imaÅ¡, onda je veÄ bolje imati manju torbicu sa naramenicom, kakvu ja inaÄe nosim uvek sa sobom jer mi je unutra, e sad ti treba vremena za Äitanje:

- novÄanik, mobitel, kljuÄevi, blokÄiÄ, olovka, vreÄica, papirne maramice, bombone/žvake, sunÄane naoÄale, Å¡vajcarski nož, USB kljuÄ(kompjutersko doba), ponekad Äak i mali složljivi kiÅ¡obran, i naravno puÅ¡aÄki pribor, sve živo Å¡to je potrebno jednom Äoveku. I marenda može, pa i vetrovka(Å¡uÅ¡kavac,jer se dobro može stisnut).
Prijatelji me zajebavaju kako nosim peder-taÅ¡nu, ali ja im kažem kako 'metroseksualci'(malo zajebancije) uvijek imaju torbicu sa najnužnijim jer su organizovani i spremni na svaku priliku koja doleti modernog gradskog Äoveka. I zato kad god netko zaglibi u situaciji, joj nemam ovo, nemam ono, znaju da sam ja opremljen, pa me posle traže...
I kad idem na more ili putovanje, uvjek sam dobro spreman i za duge pohode po gradu, jer tašna je mala, ne smeta a velike torbuljine ostavim u hotelu/apartmanu.
InaÄe postoje dobre taÅ¡kice za djecu, za olovke i to. Male ali dovoljno velike za lulu + ostalo, da bude posebno složeno. Imam jednu sa Å¡kotskim uzorkom, nitko ne bi mislio da nije za lulu.