Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

torbice za lule i pribor

zgb neron

• zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 45
torbice za lule i pribor
« u: 23. Prosinca 2008, 01:22 »
imam poteskoca kad nosim lule sa sobom nikako da najdem nesto prikladno i lijepo malih dimenzija a da sve stane na jedno mijesto ima ko kaj takvog i gdje se moze nabaviti :61:
skype-petrakfuro

zgb neron

• zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 45
Odg: torbice za lule i pribor
« Odgovori #1 u: 23. Prosinca 2008, 01:31 »
fala ,mozda se jos stosta najde pod borom
skype-petrakfuro

zgb neron

• zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 45
« Odgovori #2 u: 23. Prosinca 2008, 01:36 »
da vrecu ,madrac za napuhavanje samo je pitanje kako cu doci do nove vesi   :145:   ,jer mislim da bu me prije hitna otpelala  :14:

izgleda da ce ipak torbica malo pricekati nazalost :3:
« Zadnja izmjena: 27. Prosinca 2008, 12:45 od zgb neron »
skype-petrakfuro

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #3 u: 27. Prosinca 2008, 20:06 »
Kupio sam za 2,5 eur (cca 18 kuna) u kineskom butiku kojih ima svugde torbicu za lulu, od skaja naravno, velika kao dlan, 3 džepa, unutra stane moja bent lula, sve potrepštine, upaljač, tamper, filteri, čistači(presavinuti) i još ima mesta. Sliči ovoj na slici. Nije loša ideja za low budget kupnju.
Inače od kože sam napravio i mošnju (pouch) koja me služi več godinama.
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #4 u: 27. Prosinca 2008, 20:19 »
imam poteskoca kad nosim lule sa sobom nikako da najdem nesto prikladno i lijepo malih dimenzija a da sve stane na jedno mijesto ima ko kaj takvog i gdje se moze nabaviti :61:
I ja imam slicnih problema i stvarno bi mi dobrodosla nekakva torbica-bilo bi vise nego dovoljno da ima mesta za jednu do maksimalno dve lule, neki cistac, tamper i duvan. Moracu i ja da otrcim do nasih kineza da vidim da li imaju neku torbicu kao sto je ova o kojoj pises.

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #5 u: 28. Prosinca 2008, 08:33 »
Svojevremeno sam se i ja trudio da naÄ‘em kod naÅ¡ih kineza neÅ¡to tako, ali nisam imao sreće. Zato sam iz Nemačke poručio jednu, za koju sam takoÄ‘e ubeÄ‘en da je kineska (vrlo slična onoj na slici, od nekog čudnog skaja) i to za svega 10 ojra, Å¡to mi je bila super cena u odnosu na ostale... Odlično me služi  :36:

zgb neron

• zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 45
« Odgovori #6 u: 28. Prosinca 2008, 09:03 »
a gdje si to uspio naci
skype-petrakfuro

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #7 u: 28. Prosinca 2008, 09:13 »
a gdje si to uspio naci

Sad sam postavio temu i link
http://piperson.org/forum/index.php?topic=109.0
http://www.annonces.de/Pfeifenshop/index.htm

Doduše, poručio sam preko drugara koji živi u Nemačkoj - ali verujem da nema problema da se poruči/šalje i na ove prostore. Povremeno ima jako povoljne akcije. Ne baš kao ameri - ali dobro... :14:

No.1

« Odgovori #8 u: 07. Veljače 2009, 16:14 »
Evo jedne lepe torbice koja mi se veoma dopala, nesto tako je super jer je sve na jednom mestu i moze da se ponese vise lula, nazalost ja u svojoj mogu samo jednu :3:, sto i nije neka katastrofa posto ih imam samo dve  :1:
« Zadnja izmjena: 18. Veljače 2009, 17:50 od No.1 »

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #9 u: 07. Veljače 2009, 18:19 »
Ljepa taškica. Uvijek je problem sa svim tim priborom. Ako staviš sve što imaš, onda je več bolje imati manju torbicu sa naramenicom, kakvu ja inače nosim uvek sa sobom jer mi je unutra, e sad ti treba vremena za čitanje: :1:
- novčanik, mobitel, ključevi, blokčič, olovka, vrečica, papirne maramice, bombone/žvake, sunčane naočale, švajcarski nož, USB ključ(kompjutersko doba), ponekad čak i mali složljivi kišobran, i naravno pušački pribor, sve živo što je potrebno jednom čoveku. I marenda može, pa i vetrovka(šuškavac,jer se dobro može stisnut).
Prijatelji me zajebavaju kako nosim peder-tašnu, ali ja im kažem kako 'metroseksualci'(malo zajebancije) uvijek imaju torbicu sa najnužnijim jer su organizovani i spremni na svaku priliku koja doleti modernog gradskog čoveka. I zato kad god netko zaglibi u situaciji, joj nemam ovo, nemam ono, znaju da sam ja opremljen, pa me posle traže...
I kad idem na more ili putovanje, uvjek sam dobro spreman i za duge pohode po gradu, jer tašna je mala, ne smeta a velike torbuljine ostavim u hotelu/apartmanu.
Inače postoje dobre taškice za djecu, za olovke i to. Male ali dovoljno velike za lulu + ostalo, da bude posebno složeno. Imam jednu sa škotskim uzorkom, nitko ne bi mislio da nije za lulu.
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik
  • 190
« Odgovori #10 u: 07. Veljače 2009, 20:05 »
 :1:

No.1

« Odgovori #11 u: 08. Veljače 2009, 01:18 »
A sta mislite o koznim vrecicama za duvan? Dal` su prakticne? Dal` se u njima duvan brze susi nego u ovim pakovanjcima od 50g? I na koncu gde se mogu nabaviti? Na poslednje pitanje odgovorite samo ako smatrate da su vrecice ok, jer ako nisu onda necu ni da ih nabavljam.  :21:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #12 u: 09. Veljače 2009, 07:13 »
Koliko mi je poznato, mislim da nitko od forumaÅ¡a nema kožne torbice za  duhan. Većina koristi pikse ili staklenke za čuvanje duhana.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #13 u: 09. Veljače 2009, 08:23 »
Ako misliš na ono što bi se zvalo “duvankesa“ davno sam video samo jednog čoveka koji to koristio i to za duvan za rolanje... inače nikada, nikoga više..
Plastične zip-loc kesice, konzervice i teglice koje dobro dihtuju - meni su sasvim ok...   :77:

Inače, u ovakvoj torbici

imam pretinac sa kesicom sa dva “drikera“ za duvan - ali ni to ne koristim....

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #14 u: 09. Veljače 2009, 10:31 »
Tako je! A za čuvanje otvorenog duhana odlična je ovakva posuda, koja košta nekih 2 - 3 eura.

Više o skladišenju i čuvanju duhana imaš na www.piperson.org
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.