Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Pusenje s prekidom?

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Pusenje s prekidom?
« u: 04. Prosinca 2009, 14:17 »
Pusite, dodjete do pola, morate nekud otici, ostavite lulu, sutra nastavite? Je li to ok ili  :38: za lulu?

;-)
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Pusenje s prekidom?
« Odgovori #1 u: 04. Prosinca 2009, 14:24 »
Ja sam to znao prakticirati, ništa se nije nikad desilo. Pri upušavanju lule NE SMIJEŠ popušiti malo pa baciti ostatak van. Trebalo bi popušiti sav duhan, što je dublje u žarnici moguće, da se cake jednako i ravnomjerno ulovi. Pa ako za to treba i tri dana. Bitno je da se popuši sav duhan koji je napunjen u lulu.

Ali okus duhana ti neće biti baš nešto divan ako to radiš...
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #2 u: 04. Prosinca 2009, 14:24 »
Hahaha, čemu tako? Mislim, nije nikakav problem, ali, Å¡to, recesija, Å¡paranje duhana?  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #3 u: 04. Prosinca 2009, 14:25 »
Ma ne nego nesto nisam stigo :P ... launchali smo novi sajt i taman krenuo sinoc malo uzivati kad, zove kolega, daj, srusilo se, stizu mailovi, ajde odmah....

:)

mah, reko ostavit cu i nastaviti sutra
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #4 u: 04. Prosinca 2009, 18:35 »
Pusite, dodjete do pola, morate nekud otici, ostavite lulu, sutra nastavite? Je li to ok ili  :38: za lulu?

;-)

Meni je ok do 2-3 sata. Posle toga bacam duvan van. Još ako se desi da lulu po hladnoći nosim iz toplog u hladno - užas kako promeni ukus.... :24:

Inače, bila je zgodna pričica nekada da se duvan ako je malo vlažniji no Å¡to treba, napuni u lulu - i ostavi viÅ¡e sati da se prosuÅ¡i, ali u luli, neupaljen... Kažu da tako zadržava aromu, a malo izgubi vlagu...  :14:

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #5 u: 07. Prosinca 2009, 02:23 »
ja to radim sa c blackom. s tim sto ga punim sutradan po ciscenju lule a pusim tek posle tri dana :1: jes da bolje gori :121: