Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Stanislaw BALKAN??

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Stanislaw BALKAN??
« u: 06. Prosinca 2009, 23:25 »
Netko pusio, probao? Vidio sam ga u Frankopanskoj....
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Stanislaw BALKAN??
« Odgovori #1 u: 06. Prosinca 2009, 23:34 »
Da, skroz korektna latakija. Mozda najbolja dobavljiva u Hrvatskoj.
Meni, sad kad sam probao Ashtonove, Sassienijeve i slicne latakijske delicije, malo pao na listi ali ok je, svakako probati.
« Zadnja izmjena: 06. Prosinca 2009, 23:43 od Dotter »
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #2 u: 06. Prosinca 2009, 23:44 »
;-)

U posti je Crni Sillem, DaVinci itd..... bolje da ovo probam prije nego stignu delicije, jel?!

Nego, nema plumcakea, nahvalio si ga do ibera, odem pitati imaju li i eto, nema... sve drugo od MB ima samo toga i Dark Twista nema.

Reci mi, od ova tri (Virg No1, Dark Twist, Plumcake) koji je najsladji, "desertni" duhan?

-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 07. Prosinca 2009, 00:07 »
Virginia je najsladja od ova tri, ali nekako sumnjam da ce ti se svidjeti ijedan od tih.. Ne poznam jos dovoljno tvoj ukus, a po onome sto si do sad rekao da ti je ok, nekako sumnjam za ova tri da ce ti leci.
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #4 u: 07. Prosinca 2009, 00:16 »
Moj ukus ti je ovakav:

1. Zeleni Sillem mi se JAKO svidio.
2. Nr 2 mi se jako svidio.
3. Naucio sam uzivati i u Orientalu. Sad mi je mrak mrak
4. Ucim pomalo uzivati i u MB Scottishu.... mislim da sma ga prebrzo i prevruce pusio. Sad pustim lulu da se ugasi, malo ohladi, ponovno upalim... vucem tako polagano da se cini da ne uvlacim uopce dim.... tek na kraju osjetim nesto hladno i slatko na jeziku :) (bez perverznih primisli molit cu sv ekoj ovo citaju!)...moguce je da se ne odnosim ispravno prema non-oriental-latakia duhanima
-

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 07. Prosinca 2009, 08:02 »
Pa, po broju jedan vidim da ti se sviđaju JAKO aromatizirani duhani. Prema tome, mislim da bi ti slijedeća logična nabavka bila neki od Petersonovih godišnjaka (po cjeniku duhana na njihovom site-u imaš Peterson Special Reserve 2007 i 2008-oba su po cijeni od 160kn/100g)! Kupi si to, sigurno se nećeš razočarati!!! Iako, ako imaju takav izbor, meni osobno je bolja 2007-ica!!! Nisam probao, ali su dečki nahvalili i Stanislaw-Bright Irish Coffee!
Meni osobno nije loša niti Planta MMVll/MMVlll (slatki aromatik).
Å to se tiče Stanislawa, slažem se s Dombom, kada sam ju prvi puta probao, oduÅ¡evila me, ali nakon hrpe delicija (Ashton, Sasieni, MB Vintage Syrian,...) potpuno je pala u pozadinu!!!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

savate

• *
    Bijeli zubi
  • 1
« Odgovori #6 u: 22. Siječnja 2010, 16:24 »
Što se tiče aromatika, preporučam oba Petersona LE. Meni je bolji 2008, iako većina tvrdi da im je draži 2007!!

:-)

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #7 u: 22. Siječnja 2010, 18:00 »
Molio bih te da se predstaviš članstvu u temi upoznavanje.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

mate965

• *
    Bijeli zubi
  • 17
« Odgovori #8 u: 08. Lipnja 2010, 10:03 »
Sad vise nema ni Stanislawa kod nas... Zar se stvarno nikome ne isplati uvoziti duhane za lulu ili je neki drugi problem kod nas?

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #9 u: 08. Lipnja 2010, 10:31 »
Iskreno, ne plačem za Stanislawom... Da su solidni duhani - jesu, da su vrhunski - definitivno nisu. Naruči se tu i tamo ponešto preko bare i to i više nego zadovoljava moje potrebe. Kaj se mene tiče, nek ovi naši propadnu s takvim odnosom prema kupcima (čast izuzecima)
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #10 u: 08. Lipnja 2010, 11:16 »
Slažem se s tobom Robi. Stanislaw duhanima fali ono neÅ¡to da bi preÅ¡li iz sfere dobrog u izvrsnog. Presirovi su, pogotovo Balkan. Ono, pravi Å¡ljakerski duhan!   :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #11 u: 08. Lipnja 2010, 11:28 »
Istina, nabolje paše kad utovariš dva kamiona šute na +35 i popiješ treće pivo.
Inače....osrednji duhan.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #12 u: 08. Lipnja 2010, 11:36 »
Da, nesto mu fali da bude plemenit duhan, ali meni je sasvim korektan. Kad bi ga imali po ljeti u Lovranu
bio bih presretan. Incae proslog ljeta nasao sam aromatik "Sunday's Fantasy" i to se nije dalo pusiti.

mate965

• *
    Bijeli zubi
  • 17
« Odgovori #13 u: 15. Lipnja 2010, 10:23 »
Meni je bolji od Dunhilla. Jucer sam uspio naci jednu London Mix. Svakako cu se morati angazirati oko nabave iz vani, jer i ja vise ocekujem od duhana od ovoga sto sam do sada pusio. Mozda za koji mjesec odem do Graza... Jel ima tamo sto dobrog izbora?

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #14 u: 15. Lipnja 2010, 10:26 »
Da, tamo imaš što ti srce poželi, kod Dreiera.
Pogledaj ovdje http://piperson.org/forum/index.php?topic=720.0
Keep it simple!