Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Lule koje plijene naše poglede

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Lule koje plijene naše poglede
« Odgovori #390 u: 09. Lipnja 2009, 12:02 »
Ne cendrajte obojica ni ti Domba ni ti Kudre... Tko vas je tjerao kupovati Explorerice. Nitko. Dakle, stvar je jasna.

Nitko nas nije tjerao, bila je to samostalna greÅ¡ka... Bačen novac... probat ću si Scotticu u Hornicu preoblikovat, možda će se sa drugim usnikom i nakom malo Å¡mirglanja bolje ponaÅ¡ati  :1:

Ali su bile prekrasne. Možda, ovu subotu.... :36:

Sutra ti dam 19€ pa ćeÅ¡ meni dvije uzeti  :13:
Keep it simple!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #391 u: 09. Lipnja 2009, 12:06 »
Ne kužim?! Osim što trebam skratiti filter za cca 1mm (na dvije lule) sve je ostalo super. Ne kužim u čemu je vaš problem.
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #392 u: 09. Lipnja 2009, 12:10 »
Dobro jutro Fubi mili! Pa kad si ti izronio? I do kad si na površini? Navratiš sutra u klub da ti objasnimo sve u vezi Scottica i hornica?
U nedjelju. A kompjuktor iz principa više ne nosim doma, tako da se jučer nisam stigao javiti. A sutra ne navratim jer sam u to doba već popred reaktora u Bosni. ti produženi vikendi... ;o)
--Riturnof Dže-Daj--

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #393 u: 09. Lipnja 2009, 12:10 »
Ne kužim?! Osim što trebam skratiti filter za cca 1mm (na dvije lule) sve je ostalo super. Ne kužim u čemu je vaš problem.

Ustvari samo u tome, ali volimo jamrati i cendrat :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #394 u: 09. Lipnja 2009, 12:18 »
Što? U nedjelju si u Zagrebu ili ideš opet na neki produženi vikend koji su spojio sa Danom Ustanka, Velikom Gospom i Štefanjem?

Ma ne. Spojio sam petak s Tjelovom, pa odlazim u srijedu. ;o)))
--Riturnof Dže-Daj--

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #395 u: 09. Lipnja 2009, 12:21 »
Tijelovo, Tjelovo, bitno da se ne radi. ;o) I loše pratiš - ako odem u srijdu, ne vraćam se prije nedjelje kasno navećer ili ponedjeljak ujutro.
--Riturnof Dže-Daj--

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #396 u: 09. Lipnja 2009, 12:21 »

Ustvari samo u tome, ali volimo jamrati i cendrat :1:

Ustvari nije samo u tome... lista je podulja... jedva se ugura čistač u usnik (svaki puta imam osječaj da ću odvaliti pola usnika), ne nasjedne usnik dobro na ring (sa ili bez filtera unutra), filter ne stane u lulu koja je napravljena kao filterska...

To su sitnice, ali volio bih vidjeti onoga koji ih ne bi spomenuo u slučaju da mu recimo ja tako napravim lulu a prodao sam mu ju za masne pare. Budite iskreni i priznajte da bi svatko prigovarao.
Samo hoću da se zna da nisam zadovoljan kako je napravljena ijedna Explorerica koju sam kupio, to su stvarno vrhunske lule na kojima takvih grešaka ne bi smjelo biti. A i cijena bi trebala jamčiti da je to vrhunski proizvod.
Što se pušačkih kvaliteta tiće, tu su stvarno bezgrešne!!
Keep it simple!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #397 u: 09. Lipnja 2009, 12:26 »
E ovoga puta ću se složiti s Dombom! I meni se isto ne da svaki put rezuckati filter i to je greška u proizvodnji. Ovo sa čistaćem nisam primjetio. Niti sa nasjedanjem usnika (meni se čini OK). Zato ćemo se, mi ponosno vlasnici Explorerica, lijepo naći kod tebe, pa da ih doradimo i da budu kako se spada. ;o)

A tu si u pravu. Da si mi ih ti napravio, krv bi ti pio cijeli život. I još malo...
--Riturnof Dže-Daj--

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #398 u: 09. Lipnja 2009, 12:28 »
Ali Tajo, ajde priznaj! Priznaj da bi prigovarao na takvom proizvoda naići na takve greÅ¡ke, tj. nisu to greÅ¡ke nego nemar i nedovrÅ¡enost i ofrlje napravljen posao. Evo, kako je Fuby lijepo priznao i sad mu se pola svega opraÅ¡ta  :1:

Ti bi ju garant dao Davorinu ili meni da ti ju sredimo.

Ne znam, možda vas ne smeta, ali mene to strašno bode u oko.

Neću ih prodavati, imam ih u radioni na zidu kraj natpisa "KAKO NE RADITI LULE!"  :1:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #399 u: 09. Lipnja 2009, 12:29 »
A mogu se kladiti, da ti ju prodam - prvo Å¡to bi napravio je da bi mi ju dao da ju popravim  :68:

Koja bi to ironija bila  :1:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #400 u: 09. Lipnja 2009, 12:31 »
Ja sam ponosni vlasnik Explorerice koju sam dobio od cijenjenog članstva na poklon za svatove.

Moram priznati da je moja savršena, nema niti jednu grešku i puši se fenomenalno.

No slažem se s Dombom i Fubarom. Mislim da si Peterson ne smije dopustiti da u prodaju dođu falš lule iz takve high grade serije.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #401 u: 09. Lipnja 2009, 12:32 »
Kruno, to su iz iste serije kao što imaju momci u klubu. Gledali smo ih u klubu i uspoređivali, brdo razlika. A svojevremeno je o tome i Miro pisao, on je to prvi primjetio.
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #402 u: 09. Lipnja 2009, 12:34 »
Mora da je majstor prilikom naÅ¡timavanja CNC maÅ¡ine malo zeznio stvar.  :96:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #403 u: 09. Lipnja 2009, 12:37 »
ma nije samo naštimavanje mašine, potpuno drugačiji materijal usnika, neudobniji button na usniku, rupa na buttonu, + ove prije navedene stvari
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #404 u: 09. Lipnja 2009, 12:42 »
Ma lula se super puši, stvarno je izvrsna, ali su sje* taj usnik do bola, stvarno nikak ne nasjeda i filter ne ide unutra... I malo teže čistači prolaze... No dobro...
TAKE ONE FOR THE TEAM!